Josefines Gravidblogg

Vaccinationer

Postad: 18 april, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby | Etiketter: | 5 kommentarer

Jag är inte så väldigt påläst men är inte heller något stort fan av vaccinationer och dess biverkningar. Jag skulle aldrig vaccinera mig numera och speciellt inte efter allt skit med svininfluensan. Känner en hel del som har fått men av den vaccinationen.

Nu är det snart dags för Charlie att vaccineras,vilket jag först hade tänkt att skjuta upp. Vi har bestämt att han ska få vaccinationer, skulle aldrig förlåta mig själv om han skulle få någon sjukdom som kunde ha förhindrats även om det är sällsynta sjukdomar nuförtiden. Men samtidigt kan han få något skit av sprutorna? Hur kommer jag känna mig då?

Usch vad jag inte tycker om detta!

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.