Annons
Annons

Dagens lunch

Anna Ledberg

Groddat är godast
13 februari, 2013
Dagens lunch
Dela inlägget

Hej!

IMG_4067

Jag erkänner! Jag är en sådan som tar kort på sin lunch. Och inte bara det, även gärna tillverkningsprocessen..;D

Ett enkelt sätt att laga god grönssakspagetti är att använda en s.k svarv. Har du ingen använd en potatisskalare och hyvla fram strimlor.

Annons

IMG_4068

Nu är pastan klar!

Idag gjorde jag en sås på

1 dl fint mixade pinjenötter, 1 msk citronsaft, 2 msk olja och 2 msk vatten. Allt mixas ihop i din matberedare till en sås. Jag ångrar att jag inte gjorde dubbelsats på en gång för den var försvinnande god.  (Receptet kommer från början från Erica Palmcratz Aziz)

IMG_4070

 

På med ekologiska sesamfrön.

Idag blev det lunch framför datorn!

Ha en trevlig eftermiddag.

Annons
Annons