i din matberedare
Lägg sedan ner
3 dl kokta kikärtor
2 dl kokt coucscous
0,5 dl flytande kokosfett
salt, peppar, gurkmejja och curry
Mixa till en fast deg, den känns som playdoug
Forma till korvar som du trär på spett. Rulla den i sesamfrön. Är stekpannan för liten kan du trä på spett efter att du har stekt dem.
Bryn på mellanvärme i koksfett till de är genomvarma.
Till detta en linssallad
1 dl röda linser
2 dl vatten
Koka linserna mjuka. Häll av vattnet och ställ åt sidan
Bland under tiden ihop
1 kruka fint hackad persilja
2 hackade tomater
saften av 3/4 citron eller mer
När linserna är kalla lägg de i salladen. Klart.
Om du vill kan du servera allt med en tzatiski
Riv ner gurka som du blandar med turkisk yoguthurt, vitlök och flingsalt.
Lycka till!