Annons
Annons

Tunnbrödssticks

Anna Ledberg

Groddat är godast
8 maj, 2013
Tunnbrödssticks

 

Godmorgon blogglovers! Här kommer jag igen med ett helt fenomenalt tilltugg t ex till alla dina kristiflygarefester! Eller till studenten, pingst eller så. Eller bara kring grillen, jag vet att folk alltid vill ha något att äta på – så här kommer ett tips.

Dina vänner kommer att undra i från vilken delikatessbutik du köp dessa sticks!

 

Annons

IMG_20130408_171359

 

Du behöver:

Mjukt tunnbröd
Olivolja
Flingsalt
Torkade kryddor – de färska som visas på bilden blev inte så jättebra när det blev klart.

Sätt ugnen på 200grader

Pensla olivolja på brödet, Strö över salt och dina kryddor, oregano, timjan är jättegott. Krydda rätt så mycket. Skär i cm remsor, flytta över till en plåt och grädda i ugnen i max 5 minuter. Passa!

IMG_20130408_173618

 

Så här snyggt blir det när de är klara.

Om jag tipsat om detta förut, så får ni hålla tillgodo med en repetition. Istället för att skriva samma saker på alla mina bloggar och facebooksidor, twitter, instagram, reportage, texter i andra sammanhang så hittar jag på nytt till varje. Mycket jobb jag vet – men jag vill att det ska passa till sammanhanget och kontexten. Så det kan därför komma upp lite samma saker.

Ok ut i solen med er. Klockan är bara 06:30 och solen lyser in i till mig här i köket. Så det kommer nog bli en varm dag idag igen. Igår hade vi här i Stockholm 21 grader varmt.  Och det är mycket, för maj.

 

 

Annons
Annons