Annons
Annons

Jo jag överlevde

Anna Ledberg

Groddat är godast
30 maj, 2013

Eftersom jag inte har skrivit på några dagar kanske ni tror att jag dog under vårruset. Men icke! Jag gick i mål på prick 30 minuter. Åhhh det var så kul att springa om alla andra, och där är 1 km skylten, jag ska springa till nästa och så höll jag på. Och ja det var en folkfest. Det var faktiskt lite synd att alla de andra inte var där, för vilken stämning det var. Ett tag tänkte jag att jag även skulle springa dagen efter, eftersom jag hade biljett till bägge loppen och då ta med Elin- gå runt banan och bara chilla i området. Men det blev inte så.

Av någon anledning har jag blivt så himla stel bak i benen. Det är fruktansvärt och nästan hugger då och då. Hoppas att det går över snart, det är liksom värt när jag springer till förskolan på morgonen.

Nu är klockan 05:32 och näää det är inte för att skryta som jag berättar det. Det är i stort sätt den enda lediga tid jag har, nu ligger jag också efter med så mycket adminstration, jag har heller inte betalat mina räkningar än. Vi går hellre och lägger oss vid 20, hela familjen och går upp tidigt. Ialla fall jag och det är min egentid. Och värre kommer det bli, eftersom jag kanske ev är på väg att få ett heltidsjobb. Jag är oroligt för det, men också glad att jag har fått chansen i en bransch som jag älskar.  (Jag faktiskt fram emot att få arbeta heltid och så att säga få semester från hemmet. Som det är nu jobbar jag MER än heltid om man räknar med allt obetalt arbete i hemmet. Nu är det min tur att komma hem till ett städat hem och att middagen står på bordet klockan 18.00!)

Som frukost tipsar jag om en smoothie som Shirley Clamp via viktväktarna satt sitt namn på:

Annons

Jordgubbssmoothie med lime och ingefära:
Häll 2 dl yoghurt  (0,5%) och 2 dl frysta jordgubbar i en mixer. Riv i skalet från 1/2 lime och 2 cm färsk ingefära. Mixa igen.

GOD MORGON!

 

 

Annons
Annons