Annons
Annons

Mina bästa allahjärtas presenttips

Anna Ledberg

Groddat är godast
13 februari, 2014
Dela inlägget

Som en självutnämnde kärlesprofeten jag är ger jag nu mina bästa tips för  alla hjärtans dag

  • Ge din tid, är du typen som alltid jobbar över / tränar/ träffar kompisar?   KOM HEM
  • Ge en  massage / kram / puss. Oxytocinet som frigörs vid beröring behöver alla, och vi tar för lite i varandra nuför tiden.
  • Gör något för någon annan som den uppskattar och gillar, ÄVEN om inte du tycker det känns urkul alla gånger. Att känna sin parner så mycket att man vet vad hen uppskattar.  Jag har själv blivit medbjuden till hockeykvällar, där det givetvis kommer att drickas öl,  inget av de två är saker som jag själv hade valt själv att göra. Så kom med ett förslag på en sak som du vet din partner uppskattar.
  • Gör något för någon annan – utan att kräva något tillbaka.
  • Gå upp fem minuter tidigare så kan du hinna ge kaffe / frukost på sängen. Kräver så lite men betyder SÅ mycket.
Annons
  • Var frigående och inte radiostyrd. Känns tråkigt, som kvinna att behöva be om saker så en frigående karl är underbart. Alltså en som ser vad som behövs göras och gör. Istället för att sitta och titta på när tanten diskar, tvättar, badar och lägger barn..
    • Om du har ett beroende / beteende som inte alltid uppskattas av din partner, ta vara på dagen och lyssna på din partner och gör inte som du brukar.  T ex du gillar att dricka alkohol på fredagkvällen, men din partner vill hellre att ni dricker färskpressade gröna juicer. Stå över alkoholen för en gångs skull. Det är en kärleksförklaring om något!

     

    Bara några enkla ideer som gör skillnad. Och ni vet väl att inte alla presenter behöver vara inslagna?

     

    Annons
    Annons