Annons
Annons

vecka 33

Anna Ledberg

Groddat är godast
10 mars, 2014
Dela inlägget

Idag blir det bara ett kort inlägg för jag har hållt igång hela dagen. Jag var på ett gravid &baby event på Junibacken hela dagen. Det var fixat av Loppi och var jättefint arrangerat. Skriver mer om det i morgon.

Jag ville bara rapportera om vecka 33:

Cravings: Isvatten! Helst med kolsyrat vatten. Jag dricker stora /enorma mängder isvatten.

Sover inget på nätterna! Alls! Hur ska detta sluta?

Annons

Skönt att slippa undan? Många tycker att det är skönt att slippa undan sina barn och lämnar bort till barnvakt för jämna mellanrum. Jag ser inte mitt barn som en uppoffring och jag ser fram emot att lämna /hämta på dagis. Jag ser framemot eftermiddagen med Elin när vi gör saker tillsammans. Jag känner inget behov att lämna bort henne. Men inte sagt att jag inte gjort det, hon har varit med olika barnvakter och trivs bra med andra människor. Redan från början har hon varit en s.k Angelbaby. Alltså nöjd och glad.

Svårt för mig att förstå? Hur man kan jobba på ett företag där ingen friskvård /hälsa uppmuntras – där man alltså sitter 8 timmar på rumpan. Man blir psykiskt och fysiskt slut av att arbeta och orkar inte göra något allt med sitt liv när man kommer hem. Att ta hand om sina anställda betyder så mycket och som chef är det lätt att göra något litet som faktiskt räcker. Ex: uppmana promenader på lunchen, gemensam stretch någon eftermiddag i veckan,  en inhyrd massör som kommer och masserar, eller varför inte morgongymnastik?

So long blogglovers!

 

 

Annons
Annons