Annons
Annons

2 veckor med Bebis!

Anna Ledberg

Groddat är godast
30 april, 2014
2 veckor med Bebis!
Dela inlägget

Idag fyller bebis 2 veckor! Hurra! I två veckor har hon varit med oss och det har varit underbart!

20140419_152025

 

Söt va??

Annons

Vi trevar oss fram och försöker lära känna varandra. Elin är jättesnäll och bara några gånger, när hon varit övertrött, har hon sagt att ”Bebis ska vara i din mage”  annars får Bebis gärna vara med oss.

Nu är jag själv med båda barnen, vid lämning och hämtning på dagis. Jag håller på att testa vilken variant som är bäst och smidigast.  På morgonen får Elin gå hela vägen och Bebis åker Bebisvagn. På eftermiddagen vill vi gärna göra något något på vägen hem och / eller hon är trött och jag bör ha en barnvagn med mig.  Vi har ingen Ståbräda på Bebisvagnen – annars hade det varit bra.  Dessutom har Bebisvagen ingen korg under. Ett stort minus.

Jag var lite orolig att Elin skulle sätta sig på tvären och vägra allt när vi skulle till dagis, men det har gått bra och hör och häpna så har vi varit i tid.  Alla dagar utom idag, för då var gruppen på lekplatsen längst bort.

Håller på att utreder vad som är smidigast vid hämtning, baby i Babybjörn? och Elin åker vagn?  På eftermiddagen bespar jag mig en massa tjafs om jag har vagnen med mig, för hon är trött efter 7 timmars högintensiv lek.
Igår hade jag båda vagnarna med mig, men det var inte bra. Det blev väldigt svårtstyrt, dock så körde jag själv en liten bit, sedan kom mamma / mormor och körde den andra.

Snart dags för hämtningen igen.
psst…
Vad tycker du Bebis ser ut att heta?

Annons
Annons