Annons
Annons

Så carpe diem!

Anna Ledberg

Groddat är godast
19 augusti, 2014
Dela inlägget

Hur fångarn man dagen, egenligen ? Det känns som om hela dagen bara rusar iväg i snabb takt innan man hinner blinka.  Man ska ju inte bara fånga dagen utan även göra saker som man mår bra av och om man behöver förändra sina vanor, göra något litet varje dag för att nå sitt mål.

Jag och Eva talade om det, det är ju bara du som kan göra något åt hur DU mår, det är bara du som kan göra förändringar som du har nytta av. Sitt inte och vänta utan gör. Eva är utarbetad småföretagare som snart inte orkar längre. Eva behöver semester, men trots att hon jobbar från tidiga morgon till sena kvällen känner hon att hon inte har råd.  Hon tänker sig att bli anställd några timmar i veckan, bara för att kunna ha råd att ha semester.

Jag slås av filmen Nyckeln till Frihet, har du inte sett den? GÖR det!  Det handlar om ett fängelse och en av kunderna gör något litet varje dag och vips efter 20 år har det hänt, det han väntat på och allt vänder.

Sånt här funderar jag på så här 23 timmar innan uppropet! Lite osmanhängande och lite röriga tankar, splittrad som 17. Nu börjar det.

Annons
Annons
Annons