Annons
Annons

Its all in your mind! 3 saker ( Allt hänger ihop del 1)

Anna Ledberg

Groddat är godast
18 februari, 2015
Dela inlägget

Nu kommer ett sånt där bra och förvirrat inlägg igen. Allt i livet hänger ihop. Och här kommer några bitar som hänger ihop med livet. Vissa kan kännas helt tagna ur sitt sammanhang, men tänk då kroppen, själen, livet, tanken som en helhel – en hel energibubbla.

…….…….…………….…………

1) Känns det bara piss, bajs, jag orkar inte mer, jag är helt pysiskt slut.…. Har du en massa känslor i kroppen som bara bubblar

Spring! (Eller annan träning!)

Annons

Gör dig av med all adrenalin, all elaka tankar, all extra, allt ”smuts”. Man kan säga att alla smutsiga känslor, alla trötta, negativa äckliga ”varanden” samlas upp av kroppen och följer med kisset och bajset ut. Så blev du av med det. ☺ ( Jag har hört att det är viktigt att göra sig av med det, någon annan som hört det?)

2) Förut kunde jag sträcka upp armen utan att axeln följer med! Prova! Klarar du det? Det känns inte normalt! Jag får hela tiden jobba med att aktivt sänka axlarna.

3) Du får det du tänker på! Hur många dagar vill du slösa bort på att tänka negativa tankar om andra? Hur mycket energi använder du för att tänka på dumma saker? Tänk om jag ägnade lika mycket tid och energi på bra tankar jag har nytta av, jag hade varit miljonär för länge sedan. Har du en kvarn som mal gamla tankar till ingen nytta? Stäng av den!

Tack å hej!

Annons
Annons