Annons
Annons

Sätter livet först del 2

Anna Ledberg

Groddat är godast
6 januari, 2016
Dela inlägget

Det är inte så lätt alla gånger att sätta livet först, jag vet.  Ibland kan det hjälpa att bara ifrågasätta vad man håller på med och tänka efter hur man önskar ha det istället.  Här listar jag några punkter man kan tänka på när man sätter livet först.

Se / acceptera
Så här är det just nu.

Hur vill du ha det i framtiden?
Ägna en liten stund åt att komma fram till hur du vill ha det. Vad vill du göra? Tänk efter om du tycker något är kul, har du någon passion – kan du använda dig av din passion i din framtid?

Annons

Visualisera vad du önskar
Visualisera, se, känn det du önskar som om det redan har inträffat. Det vi fokuserar på attraherar vi till oss. Hur är dina tankar om livet, om jobbet, vilka ord använder du i samband med jobbet, livet, barnen, dina vänner….. ( Är livet så jävla värdelöst och att du helst av allt vill köra in i bergvägg, är dina vänner ”puckhuvuden” eller ”jävla idioter” ) Skifta fokus och var positiv, för det vi fokuserar på får vi.

Ge dig själv näring
Ge dig näring som du och din kropp vill ha ( mat, dryck, relationer, filmer, aktiviteter..) Lyssna på kroppens signaler och ge dig själv livgivande och frisk energi du mår bra av.

Bli ren
Bli ren kroppsligt och fysiskt. Ät naturlig mat, ekologisk utan tillsatser. Inget socker. ( Inget  chips i smyg heller)  Mat ska ge dig energi inte ta energi från dig.  Tänk ärliga, sanna tankar utan baktankar. Var ärlig, sann mot dig och andra. Var kärleksfull och tacksam för det du har.

Andas djupt
Håll liv i en aktiv och djup andning, påminn om det dagligen. Andas med magen. Ta dig tid och andas. Glöm inte bort det.

Drick vatten
Drick riktigt med vatten, rumstempererat och helst renat. Våra kroppar består mycket av vatten så fyll på med den varan. Vatten behövs i kroppens celler och för att vi ska fungera normalt.

Alla de här punkterna hjälper mig att fokusera på livet och sätta det främst. För ofta går det autopiloten som kör.

 

Annons
Annons