Groddat är godast

skamligt att handla begagnat?

Idag var hela familjen en sväng till Liljeholmen - vi lekte i frukt  / knarkparken  ( låt inga barn springa barfota där för det vinlar av knarkare, fulisar runt omkring och man vet inte vad de tappar...)och jag fick hela familjen att åka hissen upp till Nybohov, upptäcke en supermysig Hälsans Stig - som jag ska gå sen i veckan när jag blir själv.

Vi handlade lite i centeret också - jag skulle absolut kolla på Stadsmissionen! H började genast morra om att det är skamligt och som om det vore något skämmigt att handla där.

Vad tycker du? Skäms du att handla begagnat, även fast du har råd att köpa nytt? Visst kan man stöjda barnarbetarna som H&M använder sig av - eller hjälpa bara egna människor som har det svårt, kanske har stadsmissionen någongång fått resurser nog att ge knarkarna i parken någon annanstans att vara...

. Jag handlade en jacka till Bebisen för 20kr, en klänning för 80kr, en solhatt för 20kr och byxor till Elin för 10kr.

Just barnkläder kan jag känna att det är lite onödigt att köpa nytt hela tiden - eftersom barn växer så himla fort! H köpte 4 dvdfilmer för 80 kr.

Nu ska jag baka muffins! Solong!


Bebismat

Jag kommer ofta över recept och nu tänker jag samla ihop alla recept, tips och tricks här. För det kommer en dag då Bebis ska börja äta riktig mat och då känns det skönt att ha allt klart. Så jag inte står där och i all panik tvingas köpa Välling eller gröt.

psst... hirs är rikt på järn!

Hirsgröt Receptet kommer från boken Supermat av John Opsahl