Groddat är godast

Lite tips

Först och främst kommer Anna- Maria Och Brian Clement till Stockholm och Malmö i veckan och talar om Kostråd! Vad ska man tro?  Läs och anmäl dig här hos Rawfoodmiddagar  Kan man anmäla sig - finns det biljetter kvar säger de. Men snabba på för det är i morgon i sthlm eller på onsdag i malmö.

Dr Clement driver Hippocrates Institute i Florida, USA och deras anläggning bygger till 100% på rawfood. Så man kan ju gissa att man ska tro på den levande födan.

Och sedan söker Konsumentföreningen Sthlm efter Eko / faritraide ambassadörer.   Artikeln är daterad 2011, men de pushar just nu på facebook så antar att det gäller nu.  Själv känner jag att jag inte kommer att ha tid att engagerar mig så lämnar gärna över till någon annan.

1551476_760392283978518_1549118406_n


stora hälsokvällen mm

Igår var jag på Stora Hälsokvällen som anordnades av Rawfoodmiddagar.se och Brian och AnnaMaria Clemens var och talade.Det var urintressant och jag fick lära mig en massa nytt. Bland annat om hur hela kroppen fungerar hollistiskt och att det bästa du kan äta är gröna blad. Jag fick även lära mig ett kul sätt att grodda chiafrön, som jag kommer att testa och sedan berätta om.

Idag kom Brian och Annamaria och deras son till mitt jobb och åt råkostsallad och drack vetegräs och färskpressad gröna juicer. Det var spännande. Mina nya kollegor är väldigt bra kompisar med dem så det var därför, men ändå ganska kul att de tog sig tid från sin fullspäckade Europa turne att äta på "min" restaurang.

20130614_143935

Hela gänget! Sonen, Brian, Gina, Kent och AnnaMaria

 

Eftersom jag hade fotat allt vi lagat under hela dagen så visste de att jag hade kameran med mig, så självklart frågades om jag kunde ta kort....:D Bilden skulle fort upp på facebook tyckte dem.

Vi höres senare ! Trevlig helg gänget!