Hälsocoachen

Äntligen tillbaka efter tekniskt fel!

ÄNTLIGEN! Ja, äntligen fungerar det att blogga igen! Det har ju varit fruktansvärt tyst här i en väldigt lång period och det beror på att det uppstod ett tekniskt fel med bloggen som inte var lättlöst. Varje gång jag försökte logga in möttes jag bara av "error". Men nu ska allt vara i sin ordning igen! Wohoo! 

Min senaste vecka har varit en sån här oturvecka, ni vet? Det började med att jag fick parkeringsböter, kul. Sen tyckte min IPhone att det var en bra idé att fly från jackfickan och ner i asfalten när jag cyklade. Skärmen gick såklart i tusen bitar men gjorde det bästa av situationen, vad jag gjorde ser ni på bilden nedan 😉 Sen visar det sig att att en gubbe har kört in i min bil på parkeringen vid jobbet. Inte lite heller för nu måste bilen in på reparation, sådär lagomt kul. Är dock väldigt glad och tacksam att gubben erkände och betalar skadan efter många om och men. Hurra för ärliga människor! 😀

Man säger ju att onda ting kommer i tre och eftersom jag har checkat av tre onödigt dyra saker nu hoppas jag på lite lugn och ro ett tag, haha! 

Jag tänkte bjuda på en liten sammanfattning av sommaren i slutet av veckan, så håll ögonen öppna för nu är jag tillbaka! 😀  

  


2 comments on “Äntligen tillbaka efter tekniskt fel!

  1. Hans on

    Hej
    Funderar inte ni som läser informationen på kurera.se -huvudsidan, om allt som står där verkligen är relevant och riktigt? Det står en massa om kost som “bekämpar inflammationer”. Varför inte fundera lite på varför vi får inflammationer? Ofta är dessa en företeelse som /bekämpar infektioner/. Kroppens skydd mot infektioner. Det finns undantag här, men man bör kolla all sån här vidlyftig information noga och inte bara sluka den rakt av.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Gör din egen Vicks Vaporub-salva

Blogginlägg

Vad har egentligen hänt med klassikern Vicks Vaporub? Ni vet apoteksvaran som används till nästäppa och hosta? Den verkar ha utgått hos leverantören och även jag har varit en trogen kund (trots skräpigt innehåll). MEN, jag gjorde min egen! Så du kan även göra en och självklart är innehållet naturligare! 😉 DIY: Smält ca. 1 […]

Semestertider

Blogginlägg

Semestern är slut och vardagslivet är igång! Trots riktigt kasst väder (har haft regn nästan varje dag) så har semestern varit händelserik! Jag har haft 2,5 veckor i kära Örnsköldsvik där jag har umgåtts med nära och kära. Det blev en weekend i Sundsvall där drinkar och god mat stod på schemat! 👌🏻 Efter det […]

Raw chokladbollar

Blogginlägg

Gjorde jordens kanske godaste chokladbollar i söndags och har ätit alldeles för många redan, hehe! Raw, nötfria, laktosfria och inget tillsatt socker. Så bra! Eftersom jag freestylar rätt ofta i köket har jag sällan recept man kan följa till punkt och pricka. Men jag tänkte försöka uppskatta mängden iallafall. Smeten mixas bäst i en matberedare och […]

Håravfall i Nyhetsmorgon

Blogginlägg

Igår tittade jag på Nyhetsmorgon och i vanlig ordning hade de besök av Dr. Mikael. Även känd motståndare till kosttillskott och naturliga preparat. Denna morgon var ämnet håravfall och en tittarfråga om huruvida kosttillskott kan hjälpa mot håravfall behandlades. Utan belägg, argument och källor avfärdades kosttillskott av Dr. Mikael. Enligt honom fungerar de inte alls. […]

Städa naturligt med No 06 Allrent

Blogginlägg

Många städprodukter idag innehåller massvis med kemikalier och kan framkalla en rad hälsobesvär. En grej som stör mig oerhört är att de sällan uppfyller det som utlovas. Ni vet det omöjliga med kalk i duschen..? Blä! I Karlstad är det relativt bra vatten men rören är desto sämre. Detta leder till en hemsk beläggning i […]

Pukka Green Collection

Blogginlägg

Har ni läst senaste Kurera? Så bra! 🙂 Att Pukka är en riktig favorit hos mig är nog ingen hemlighet. Eftersom jag är ett stort fan av grönt te kan ni förstå hur glad jag blev när deras Green Collection släpptes! 😀 Green Collection innehåller supreme matcha (ingen smak), clean matcha (citron), mint matcha, ginseng […]

Organic shop

Hudvård

Har ni testat nya Organic Shop? Såå bra! Dessa lanserades nyss i Sverige och satan i gatan vad de doftar gott! 😀 Jag har testat alla på bilden och kan verkligen rekommendera bodyscruben i mango. Wow! Har haft svårt för scrubs tidigare för tycker det är få korn (rinnig sörja som man aldrig blir av med) […]

Pray for Stockholm

Blogginlägg

Tiden går! I fredags var det två veckor sedan terrorattentatet i Stockholm. Kan fortfarande inte riktigt förstå att det verkligen har hänt. På en plats där man vistats tusen gånger. I en stad där flera vänner bor. Ord kan inte beskriva hur hemskt det är. Jag tog lite välbehövlig påskledighet och åkte upp till familjen […]

Back in business? 

Back in business? 

Blogginlägg

Halloj!  Här kikar jag in efter ett halvår sisådär… Anledningen? Jag har haft så störiga tekniska problem med min blogg, så fort jag har försökt posta något så har jag slängts ut. Ingen har kunnat lösa problemet men nu ska WordPress ha gjort det. Sååå, here we go! Detta är då såklart ett testinlägg bara […]

Att köra Lamborghini 

Blogginlägg

Vet ni vad jag har gjort?! Ja det har ni väl räknat ut med tanke på rubriken, hahah! Men jag har alltså KÖRT LAMBORGHINI!!! Förstår ni?! En Gallardo med 500 hk för ca 2 miljoner! Nu är jag otroligt nördig när det gäller Lamborghini så detta var hur stort som helst och en grej jag […]