Hälsocoachen

Glad Påsk!

Glad Påsk på er!

Här har det varit ett avbrott igen som ni nog märkt... Det blev en fjällresa med en taskig täckning som endast klarade av instagram några enstaka gånger. Hade det såå härligt! Ska visa er alla fina bilder sedan. Min lillasyster fyllde 20 år så vi firade henne i Grundfors. Det ligger vid Saxnäs och Klimpfjäll om ni vet vart det är? Jag är ju i princip uppväxt i fjällen efter att ha varit där minst en gång om året sedan jag föddes men nu var det alldeles för längesedan så det var jättekul att få åka upp. Det blev skoter för hela slanten! Eftersom jag verkligen älskar att köra skoter så har jag skoterkörkortet sedan några år tillbaka. Givetvis fick backen sig ett besök också eftersom att åka slalom är ett stort intresse. Tyvärr var backens pistning under all kritik så det blev bara ett besök.
Efter fjällresan stannade jag i Ö-vik i några få dagar men på självaste hemresedagen åkte jag på den omtalade magsjukan. Usch och fy säger jag bara. Det var bara att ställa in flyget och stanna några dagar till. Efter några dagar kunde jag om än svag stå på benen igen och jag tog flyg och tåg hem till Karlstad. Var bara hemma en dag så bytte i princip bara väska för att åka till Stockholm för lite mässa. Ingen rast, ingen ro 😉 Supertrevlig helg var det iallafall! Allt detta ståhej gjorde givetvis att jag hade en hel del plugg att ta igen. Den fruktade C-uppsatsen är här... Om ni bara visste hur mycket jag längtar till juni då jag är färdig med universitetsplugg är slut! Drömmer om dagar utan plugg, där man faktiskt kan få vara riktigt ledig en halv dag. Som det ser ut nu är jag aldrig ledig. Himmel vilken skillnad det kommer bli! Då kommer jag ju faktiskt kunna ta mig tid till denna blogg som tyvärr blir lidande nu. JAG LÄNGTAR!

Nu när vi ändå pratar tidsbrist så tänkte jag tipsa om ett nyttigare alternativ till påskgodis som är lätt att göra men det bästa är att det går SNABBT! 😉

kokos

100 g ekologisk mörk choklad
2 tsk kokosolja
1 tsk agavesirap
1 1/2 dl kokosflakes

Smält den mörka chokladen och blanda i de övriga ingredienserna. Låt blandningen svalna lite. Använd en tesked för att klicka chokladblandningen i små portioner på en tallrik. Ställ in dem i kylen så de stelnar. Klart!

Glad Påsk!