Hälsocoachen

Imorgon börjar årets hälsoutmaning – Häng på!

Har du hunnit haffa senaste Kureratidningen? Isåfall har du säkert hört talas om Kureras hälsoutmaning? 😀

Om inte så hittar du all information här!

Kurera kör nu en riktig hälsoutmaning under 21 dagar och ALLA ska med!
Tanken är att varje hälsosamt val får 1-3 poäng för att man lättare ska hålla koll, passar dessutom både den tävlingsinriktade och den som bara vill hålla det för sig själv. I tidningen hittar du poängsystemet men har du ingen tidning kan du enkelt använda denna pdf-fil.
Jag tänker gå all in då jag tycker det här är ett otroligt bra tillfälle att belysa vikten av bra vanor samtidigt som man kan förändra de vanor som är mindre bra. Jag tycker ALLA ska hänga på eftersom man kan välja i vilken utsträckning man vill göra detta.
Hur många har inte någonsin sagt att de ska bli hälsosamma, att de ska börja på måndag eller att det är svårt? Det har alla gjort.
Nu finns det inga ursäkter längre, alla kan och borde vara med! Ju fler, desto roligare eller hur?! Jag är superpeppad och kommer blogga lite extra om olika tips mm. Håll därför koll på bloggen lite extra framöver 😉

Imorgon börjar årets hälsoutmaning!

NU KÖR VI!

IMG_8152


Dubai

Nu gör vi ett nytt försök att lägga upp bilderna från Dubai!

Bilderna gör staden inte rättvisa för fem öre men de gör åtminstone mer än bara en text 🙂 Vissa bilder är fotade med min Iphone så kvaliteten är inte toppen, hoppas ni står ut.

Vattenfall i Dubai Mall

Vattenfall i Dubai Mall

Spanar på finbilar! Skulle aldrig våga parkera en Ferrari vid stranden...

Spanar på finbilar! Skulle aldrig våga parkera en Ferrari vid stranden...

Lamborghini <3 Lycklig tjej!

Lamborghini <3 Lycklig tjej!

Ökensafari

Ökensafari

Världens största och vackrste fontänspel

Världens största och vackrste fontänspel

Burj Khalifa

Burj Khalifa. 828 meter högt!

Hänger på en strandklubb

Hänger på en strandklubb

DSC_0572

Lilla Venedig. Bilden gör stället absolut inte rättvisa.

Lilla Venedig. Finaste stället någonsin men bilden gör stället absolut ingen rättvisa!

Surfar lite... typ.

Surfar lite... typ.

Barasti

Barasti

Kontraser my friends...

Kontraster gott folk, kontraster...

Dubai Mall

Dubai Mall

 

Jumeirah beach. Behöver jag säga att resan var grym?

Jumeirah beach. Behöver jag säga att resan var grym?


Årets grönaste fest!

Hej!

Idag packar jag väskan för att mingla på GRÖNA mattan med lite kända profiler eftersom kurera har ettårsjubileum! 😀 Det ska bli riktigt kul att se vad kvällen bjuder på och jag tvivlar inte en sekund på att #åretsgrönastefest blir en succé! Jag lovar att återkomma med lite bilder från kvällen senare i veckan.

Ha nu en riktigt bra onsdag gott folk!

bild


Välkommen hit!

Kul att du hittat hit! Nu kanske du undrar vem jag är och vad jag kommer att skriva om?
Därför tänkte jag berätta lite om mig själv och det här projektet. Rebecka heter jag och är en driven, engagerad och kreativ tjej!  Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik, den berömda hockeystaden, men bor numera i Karlstad där jag studerar på universitet och arbetar inom hälsokostbranschen sedan flera år tillbaka. Jag läser till Hälsocoach där psykologi, kost, träning, coaching av klienter är några av sakerna jag pysslar med. Tidigare har jag läst andra hälsorelaterade kurser och jag har även stor kunskap kring skador och sjukdomar.  Jag har tidigare varit aktiv som badmintonspelare och tränare i många år men numera ligger mitt fokus på styrketräning och kondition då dessa är träningsformer tillhör mina favoriter!

Vad kommer att hända här på bloggen?

Jo, jag jobbar nämligen med tre klienter som jag coachar till en bättre hälsa med fokus på deras uppsatta mål. Mer om detta kommer ni få läsa om senare i veckan! Jag kan dock redan nu avslöja att ni kommer få ta del av mycket kost- och träningstips samt recept och andra tips som kan hjälpa dig mot en hälsosammare vardag! Jag hoppas att jag och mina klienter kan inspirera och motivera många andra då en god hälsa är guld värd! Hoppas du vill följa med oss på den här resan!