Hälsocoachen

Städa naturligt med No 06 Allrent

Många städprodukter idag innehåller massvis med kemikalier och kan framkalla en rad hälsobesvär. En grej som stör mig oerhört är att de sällan uppfyller det som utlovas. Ni vet det omöjliga med kalk i duschen..? Blä! I Karlstad är det relativt bra vatten men rören är desto sämre. Detta leder till en hemsk beläggning i duschen som är omöjlig att bli av med. Jag har testat ALLT! Inget funkar bra. Gjorde min egen spray med ättika osv. men det tyckte inte luftvägarna var speciellt kul. Men nu ni! 06 Allrent är min favorit alla dagar i veckan! Jag har använt den i köket länge för det känns som att det blir rent, på riktigt. Den innehåller ju även Tea Tree som är antiseptiskt vilket är en stor fördel. Så jag testade att använda den på mina duschdörrar i glas. DET FUNKAR! 😀 En naturlig rengöring som faktiskt funkar bättre än alla kemiska rengöringsprodukter jag har testat. Lycka! Köp, köp, köp! 

Grundarna till denna produkt drabbades hårt av kemikalier, läs deras historia


Tre hälsosaker du inte får glömma på din semester

Det finns tre viktiga saker jag alltid ser till att ha med mig om jag åker bort. Det kan vara utomlands, semesterstället i Sverige eller om man åker på festival. Dessa är såkallade "hälsomåsten": 

1. Våtservetter. Perfekt att ha med i handväskan om det är brist på tvål och vatten eller andra rengöringstillfällen. Du kan tvätta bort smink, tvätta händerna och tvätta övriga delar av kroppen. På festival kan man inte leva utan dessa. Jag köper mina från Dr. Organic och de innehåller inte samma typ av kemikalier som de vanliga märkena gör. Att den innehåller Aloe Vera gör ju att den även passar den med känslig hy. Mycket bra alltså! 

2. Aloe Vera-gel. Denna Aloe 99 innehåller 99,9% Aloe Vera vilket är den högsta halten, så bra! Världens bästa After Sun! Kan även användas på sår och insektsbett. Aloe Vera är läkande och passar därför till nästan allt! Tips: förvara den i kylskåpet för en kylande effekt. 

3. Tea tree-olja. Tea tree är toppen att ha med sig! Dess bakterie- och svampdödande effekt är perfekt på  olika hudåkommor som kan höra sommaren till. Utslag i ansiktet? Akne? Nagelsvamp? Sår? Badda försiktigt med lite Tea tree!