Hälsosammare vardag

Hej och välkommen till hälsosammare vardag!

10 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Känns himla kul att få börja blogga här på Kurera! Vi som skriver här heter Jessica och Lovisa och vi kommer att dela med oss av små enkla tips för att göra det enklare att vara hälsosam i en stressad vardag. Vi vet båda hur det är att ha mycket att göra och hur enkelt det är att prioritera bort träning och hälsa. Vi hoppas att via denna blogg i alla fall kunna inspirera någon till att väva in lite hälsosammare tänk.

Här i vårt första inlägg kommer en liten video som kan peppa den som känner sig lite omotiverad till träningen just nu. Michael Phelps och Ryan Lochte peppade i alla fall mig lite grann. Även om man inte är intresserad av just simningen så funkar budskapet till all typ av fysisk aktivitet

Rise and Swim (Welcome to the Grind)

(…) Luck is the last dying wish of those who wanna believe that winning can happen by accident, sweat on the other hand is for those who know it’s a choice, so decide now because destiny waits for no man. And when your time comes and a thousand different voices are trying to tell you you’re not ready for it, listen instead for that lone voice in decent the one that says you are ready, you are prepared, it’s all up to you now.

So rise and shine.

Postad: 10 oktober, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)