Hälsosammare vardag

Extra vitaminer under vinterhalvåret

14 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Jag äter vitaminer för att vara säker på att jag får i mig det jag behöver. Många tror att detta är ett måste eftersom jag äter väldigt lite animaliskt. Men jag tror inte att man ska bli alltför bekväm bara för att man är köttätare, det kött som säljs i butik kommer från djur som ofta vuxit upp på en väldigt ensidig kost. Dessutom kan de flesta behöva lite extra tillskott under det mörka vinterhalvåret.

Kosttillskott

När man väljer kosttillskott tycker jag att det är viktigt att göra lite research först. De vitaminer som säljs i de vanliga matbutikerna innehåller ofta syntetiska vitaminer som är svåra för kroppen att ta upp. De kosttillskott jag äter innehåller vitaminer från riktiga frukter och grönsaker som dessutom är ekologiska. De är även fria från soja, gluten och mejeriprodukter.

Kram Jessica

Postad: 14 oktober, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Jessica, Kost | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)