
Färska kryddor & bästa tipset
20 oktober, 2014 | Kommentera (0)Frysta och torkade kryddor i alla ära men få saker gör att man motiveras till inspirerande matlagning som tillgång till färska kryddor. Jag har tyvärr inte speciellt gröna fingrar så jag köper färdigodlade från matbutiken, ekologiska så klart. Köpte en ny kruka att ha kryddorna i på Sthlms Stadsmission i helgen för 50 pix så nu ser det ännu trevligare ut i köket.
Kryddorna är som bäst när de är pinfärska men ibland hinner man inte använda upp allt. Börjar bladen se torra ut trots att du vattnar, frys in dem på en gång. Jag hittade bästa tipset på Linnea Johanssons blogg, så enkelt men ändå har man inte tänkt på det själv. Frys in i iskuber med lite olja, så är det enkelt att ta fram och slänga ner i matlagningen vid behov. Ger mig en anledning att beställa dessa fina, giftfria iskubformar i rostfritt stål
Lämna ett svar