Hälsosammare vardag

Färska kryddor & bästa tipset

20 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Frysta och torkade kryddor i alla ära men få saker gör att man motiveras till inspirerande matlagning som tillgång till färska kryddor. Jag har tyvärr inte speciellt gröna fingrar så jag köper färdigodlade från matbutiken, ekologiska så klart. Köpte en ny kruka att ha kryddorna i på Sthlms Stadsmission i helgen för 50 pix så nu ser det ännu trevligare ut i köket.

Färska kryddor

Kryddorna är som bäst när de är pinfärska men ibland hinner man inte använda upp allt. Börjar bladen se torra ut trots att du vattnar, frys in dem på en gång. Jag hittade bästa tipset på Linnea Johanssons blogg, så enkelt men ändå har man inte tänkt på det själv. Frys in i iskuber med lite olja, så är det enkelt att ta fram och slänga ner i matlagningen vid behov. Ger mig en anledning att beställa dessa fina, giftfria iskubformar i rostfritt stål

IMG_7009

Postad: 20 oktober, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Jessica, Kost | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)