Hälsosammare vardag

Håll dig frisk med hjälp av naturen

16 november, 2014 | Kommentera (0)

Det bästa för kropp och själ måste garanterat att vara ute i naturen, något som vi stressade stadsmänniskor verkligen borde försöka klämma in mer utav i vardagen. Att bara se en bild på ett träd har visats vara stressdämpande enligt forskning, så varför inte ge sig ut och se riktiga?

Det allt för sällan jag ger mig ut på skogspromenader, trots att jag har både vackra djurgården och liljanskogen runt hörnet. Jag måste alltid ha olika slags mål för att ta mig igenom saker och därför har jag en förkärlek till att anmäla mig till olika lopp. Då får jag både natur + träning på en och samma gång och jag måste helt enkelt ge mig ut. Senaste insatsen var gårdagens 10km lopp “tömilen” som var en härlig terrängbana i liljanskogen. Idag har jag lätt tränigsvärk i lår och rumpa och mår hur bra som helst!

Lovisa Forsman tömilen

Så här glad var jag när jag kom i mål! Jag lyckades komma försent till starten men fick starta ändå, tack vare ett jättesnällt sekritariat, är verkligen jätteglad över det! Dock blev min tid lite missvisande men det får jag leva med. Nu längtar verkligen tills nästa lopp som kommer vara i Göteborg, Superior Race hinderbanetävling.

Ha en jättefin söndag allihopa!

Kram Lovisa

Postad: 16 november, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Lovisa, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)