Hälsosammare vardag

Mitt nästa träningsmål

25 november, 2014 | Kommentera (2)

Jag sprang mitt första lopp med jobbet år 2009 och har sedan de senaste två åren sprungit en hel del lopp på eget initiativ. Sakta men säkert har mina måltider smygit sig åt rätt håll, jag tror min första mil landade på 1:03 och min snabbaste på 54 minuter. Det har alltid varit lite av en dröm att springa 10km under 50 minuter, men jag har aldrig nått hela vägen. Jag tror att det beror på att jag aldrig har satt upp ett officiellt mål med ett konkret slutdatum.

Utan mål är det lätt att en inte kommer någonstans utan står och stampar på samma ställe. Med ett eller flera mål känns det även roligare att träna och ger mer motivation att fortsätta, vilket sedan bidrar till en ökad hälsa och dämpar stress. Att sätta mål kan även vara skrämmande då en faktiskt riskerar att inte klara det som satts upp. Det tror jag har hindrat mig att göra mitt mål officielt.

Nu har jag dock bestämt mig, söndagen den 29 Mars 2015 ska jag springa Premiärmilen och få ett resultat på 50 minuter eller under. Tror ni att jag klarar det? Till min stora lycka har även min vän Isabel, som jag sprang årets premiärmil med, antagit utmaningen.

lovisa forsman kurera löpningFotograf: Per Andersson Vagabond

Vad är ditt nästa träningsmål? Jag kommer längre fram skriva hur jag ska göra för att ni mitt mål, häng gärna på!

Kram Lovisa

Postad: 25 november, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Lovisa, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Mitt nästa träningsmål

  1. Katrine skrev den

    Såklart Du fixar det! Vill själv kapa tiden på milen och hoppas på att göra det nästa år!

    • Hälsosammare vardag skrev den

      Tack för peppningen! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)