Hälsosammare vardag

Ekologiska tillbehör till glöggen

Postad: 10 december, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Kost, Lovisa | Etiketter: , | Kommentera

Jag älskar att dricka glögg under julen och tycker det är jättekul att det har kommit så många olika ekologiska alternatv, både med och utan alkohol. Jag gillar att ha både russin och mandel i så det blir något att tugga på i slutet, men oftast har jag glömt bort att köpa just detta. I år tänkte jag förebygga och beställa tillbehören redan dag och självklart, både för miljön och hälsans skull, väljer jag även här ekologiska alternativ,

Jag beställer mina från Vitaminvaruhuset.se och bara idag får ni 10% rabatt på hela sortimentet + fri frakt om ni uppger rabattkod INSPIRANA i kassan.

Kram LovisaEkologiskt julbak för de som egentligen inte hinner

Postad: 9 december, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Jessica, Kost | Etiketter: , , | Kommentera

Visst ja, jag skulle baka pepparkakor idag! Visst ja, degen ska förberedas en dag innan… Men det går ju alldeles utmärkt att köpa färdig pepparkaksdeg, man är inte en sämre människa för det och nu för tiden finns det till och med ekologisk deg att tillgå! Okej… jag får ha lite dåligt samvete eftersom jag har köpt något med gluten i men pepparkakor äter man inte så ofta (intalar jag mig själv). Jag får planera bättre nästa gång helt enkelt. Pepparkakor är något som går väldigt fort att baka när degen väl är klart och med ett snabbt litet trollslag har det spridit sig julkänsla och  juldoft i hela hemmet.

Pepparkakor

Pepparkakor

Pepparkakor

Kram,
JessicaSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer