Hälsosammare vardag

Naturens egna sportdryck och återställare

Postad: 10 april, 2015 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Kost, Lovisa | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag älskar kokos i alla dess former och verkar aldrig tröttna på smaken. Här i Kenya har jag lyxen att dricka kokosvatten direkt från nöten och sedan äta det mjuka och utsökta köttet. Nöten huggs ned “på begäran” och är alltså så färsk den kan bli.

Här tränar jag 1-2 gånger om dagen och då, speciellt i värmen, är det viktigt att dricka mycket. Kokosvatten innehåller mycket kalium som hjälper kroppen att återställa vätskebalansen snabbare. Mycket godare och hälsosammare än sportsdrycker med massa socker i!

Ett tips för er som tänkte dricka alkohol ikväll är att köpa hem några kokosvatten redan idag, det fungerar nämligen även utmärkt mot baksmällan 🙂

Kram LovisaSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer