Hälsosammare vardag

Självkänsla, självförtroende och självförverkligande med Superior OCR och gladiatorerna

Postad: 1 december, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Lovisa, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera

Det har varit mycket fokus på träning här på bloggen på sistonde, men det är inte bara den fysiska aktiviteten som jag är ute efter när jag tränar. Självkänsla, självförtroende och självförverkligande är även tre viktiga “bieffekter”, något som verkligen fick sig en uppsving efter jag genomfört Superior Race i Göteborg under fitnessfestivalen. I kombination med adrenalin från loppet och brottningsmatchen med gladiatorn nedan mådde jag på topp! Har skrivit mer här hur det gick på själva loppet, kika gärna in.

Lovisa Forsman Superior Race

Kram LovisaHur jag aldrig slutar att träna

Postad: 15 oktober, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Träning | Etiketter: , | Kommentera

Jag gillar att träna för att hålla mig pigg och frisk men som för många andra kan jag lätt komma av mig. En bra metod jag använder är att sätta upp tydliga mål med min träning så håller jag alltid igång, tex att anmäla mig till ett lopp som jag måste träna till.

Träning ska fortfarande vara kul och behöver inte ta upp hela din fritid, det absolut viktigaste är att ha en god vardagsmotion och sedan köra några pass i veckan av den träning du tycker är rolig. Hoppa över dyra gym om du ändå brukar tröttna efter några veckor, en löprunda på 30 min ger mer än vad du tror, ge dig bara ut! Och se hur bra du mår efteråt!

Jag gillar dock att satsa lite extra, annars försvinner det roliga för mig. Jag har sprungit så många olika lopp att jag har tappat räkningen, men det håller mig fortfarande motiverad till att fortsätta träna. Att springa längre distanser otränad är inge vidare så det gäller att vara i form till start!

Min nästa utmaning är Superior Race Sprint i Göteborg , en 4km lång hinderbana med med 16 tuffa hinder. För att inte vara helt mörbultad efteråt måste jag vara riktigt stark men även ha ett ordentligt flås för att orka springa på mellan varje hinder. Jag är verkligen taggad för detta hinderbanelopp, jag tror att det kommer bli hur roligt som helst!

superior race hälsosammare vardag
Det verkar ingå att bli runtburen att muskulösa gladiatorer, inte helt fel känner jag!

superior race hälsosammare vardag 3
Och så ska vi självklart lyckas ta oss över sånna här halft omöjliga hinder!

Vad är ditt nästa mål?

Kram LovisaSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer