Hälsosammare vardag

Friserad utan skadliga kemikalier

Postad: 18 december, 2014 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Lovisa | Etiketter: , | 3 kommentarer

Jag försöker använda mig av så milda produkter som möjligt för hår, kropp och miljö och tvättar bland annat håret med ekologiskt babyschampo. Jag undviker gärna att gå till frisören då min hårbotten blir som skinnflådd av de starka produkterna som används, den får sig verkligen en chock av “vanligt” schampo och det tar tid innan den återhämtar sig.  Jag blir ofta även missnöjd av resultatet för jag tycker mitt hår ser för avkapat och onaturligt ut.

Jag var häromdagen och klippte mig hos Gröna Saxen, en grön salong som endast använder väl utvalda ekologiska produkter som ska vara skonsamma för hår och hud. Även alla färgningar görs med naturliga växtpigment. Jag blev verkligen jättenöjd med  resultatet, jag gick hem med naturligt klippta toppar och en välmående hårbotten. Det kommer med största sannolikhet bli ett återbesök!

Lovisa frissan

lovisa frissan2

Kram LovisaSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer