Hälsosammare vardag

Träning som jag längtar till

Postad: 9 mars, 2015 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Lovisa, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera

Det har inte blivit så mycket löpning än som jag hade tänkt men däremot många yogapass och ridning. Det är ganska dyra träningsalternativ om en jämför med löpning som görs fördelaktigen gratis ute i naturen eller ett gymkort som kostar några hundingar i månaden, men så mycket roligare! Verkligen värt varenda krona. Missförstå mig inte, jag gillar att springa men däremot inte när det är kallt ute, då lockar en varm yogasal mycket mer. Efter helgens vårsol så har jag verkligen fått mer spring i benen, hoppas det fortsätter så!

rachen-brathen1

Jag är fortfarande nybörjare som yogautövare men har målet att jag ska kunna göra denna övning en dag. Vill ni ha mer inspiration kan ni kika in yoga girls instagram här.

Vad är er favoritträning? Har ni något “träningsdröm”?

Kram LovisaImorgon startar hälsoutmaningen!

Postad: 1 februari, 2015 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Lovisa, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag har värmt upp denna vecka så att jag verkligen är inne i matchen imorgon när Kureras hälsoutmaning drar igång. Jag har hunnit med 3 yogapass och ett 10km lopp “Winterrun“, det känns riktigt bra! Nästa vecka har jag redan 2 yogapass inbokade, siktar på att hinna klämma in ett tredje pass samt minst ett besök på gymmet.

Vad har ni för träningspass inbokade nästa vecka?

hang_med_pa_kureras_halsoutmaning_460x330-460x330

 

Kram LovisaEnklare morgon med yoga

Postad: 15 januari, 2015 Av: Hälsosammare vardag Kategori: Hälsa, Jessica, Träning | Etiketter: , | Kommentera

Nu är det alldeles för kallt ute och morgnarna är alldeles för mörka, det är nästan så att man tappar motivationen helt. Steget från den varma sängen till det iskalla golvet känns helt enormt när klockan ringer kl 06.30 och solen fortfarande inte gått upp. Jag har för vana att dra mig för länge, skippa frukosten och komma lite halvrufsig till jobbet. Jag ska försöka få igång en bättre morgonrutin igen för att väcka kroppen mer varsamt och hinna värma upp mig inifrån innan jag går ut genom dörren. Lite varmt citronvatten och några enkla yogaövningar kan nog hjälpa. Vad tror ni?

Yoga

Bilden har jag hittat härSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Jessica och Lovisa Forsman.
Ålder: 26 och 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Stor
Sysselsättning: Jessica jobbar som marknadsansvarig och Lovisa studerar hälsopedagogik.
Om oss: Vi är två systrar som brinner för ett hälsosammare och mer miljömedvetet tänkande.
Fokus just nu: Fokus ligger på allt… som vanligt… liksom för många andra. Jobb, plugg, blogg, vänner, sambos med mera. Allt måste prioriteras först.
Om bloggen: Vi har båda mycket erfarenhet av hur svårt det kan vara att pressa in träning och hälsa i ett redan fullspäckad schema. Vi kommer därför på denna sida att tipsa er hur vi gör för att väva in ett lite hälsosammare tänk i vardagen. Vi skriver om nyttiga recept, träning och andra inspirerande tips. Välkommen!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: Inspirana

Senaste kommentarer