Mansklig

Den bästa bekräftelse du kan ge din kvinna!

Du kanske är duktig på att se din kvinna eller tycker det räcker med en komplimang då och då? Tänk efter, hur länge sedan var det sen ni stannade upp framför varandra och Du tog henne i dina armar och på riktigt såg in i hennes ögon och bekräftade henne med hur vacker och tacksam du är för henne!? Kanske låter som en gammal kärleksrulle men är högst aktuellt fortfarande oavsett längd på relationen, tycker jag!

Du som gör detta ofta och på riktigt kan sluta läsa nu. Du som inte känner igen dig fortsätt läs och ta vara på möjligheten att bryta en trist, grå vardag där du istället kan få se gnistan tändas i hennes ögon. Det finns en helt magisk stund när man når fram. Där mitt hjärta träffar hennes själ med en blixt av total närvaro. Jag står där tittar och blir ett med nuet och henne. Tar in hela hennes underbara kvinnliga existens. Känner i mitt hjärta hur mycket jag älskar denna person som står framför mig. Hon har burit och fött våra barn, stöttat mig i svåra stunder, åldrats, skrattat, gråtit och tusen andra saker. Saker som är lätt att glömma i en vardag som bara rullar på men det är precis då du skall ställa dig framför henne. Se henne djupt in i ögonen, ta ett djupt andetag och säga - Jag vill att du skall veta att i djupet av mitt hjärta att jag älskar dig! Tack för allt du gjort för mig!...sen säg inget mer. Bara stå där och fortsätt bekräfta "världens bästa bekräftelse".

Du skall åtrå henne - inte kåt-trå henne!

Alla har vi mer eller mindre olika uppgifter i livet som man och kvinna, tycker jag. En av mina uppgifter i livet är att jag försöker bekräfta min kvinna i det lilla och i det stora. I "det lilla" att bara ge en menande blick - jag tycker du är så vacker och underbar att jag inget annat vill ha. Du ska Å-trå henne, inte Kåt-trå henne. Det är en stor skillnad att se sin kvinna som en vacker självständig individ och känna/visa tacksamhet inför eller som något som bara primitiva lustar behöver utlopp för. Kvinnor är experter på att känna av detta och agerar där efter. Det är klart min älskade hustru får mina lustar att svämma över men i vardagen när vi städar, leker med barnen, jobbar eller så vill jag att hon skall känna något annat som i sin tur väcker åtrå hos henne till mig. Att hon skall känna sig älskad av min själ för hon just den enda jag vill ha i mitt hjärta. Då skapar jag trygghet hos henne och hon kan blomstra inför mig.

Ack så härligt!:-)

 


One comment on “Den bästa bekräftelse du kan ge din kvinna!

  1. Anna Robinson on

    Gå inte på dessa råd från en man som helt klart inte förstår sig på kvinnor! Givetvis kan de flesta kvinnor bedöma anledningarna till frånvaro. Tror de flesta väljer bort porrsurfaren men behåller en man som gör sitt bästa för att försörja sin familj även om det innebär frånvaro..

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Så lyckas du LAGOM med nyårslöftet!

Så lyckas du LAGOM med nyårslöftet!

Blogginlägg

Jag älskar det svenska ordet “lagom” då det utgår ifrån vad jag tycker är just lagom. Ordet “lagom” har en unik betydelse för oss svenskar. Någonstans mitt emellan för mycket och för lite. Det är så jag försöker leva mitt liv. Lagom mycket utifrån mina gränser för vad som är för mycket och för litet. […]

Kursen som lyfter sexlivet!

Kursen som lyfter sexlivet!

Hälsa män

För en tid sedan var jag och min fru på sexkurs för par eller som jag vill kalla det ” en öppen, kärleksfull kurs i samspel mellan par”. Ett försök att hitta ännu mer glädje och njutning i relationen. Vi var inte missnöjda innan vare sig med sexlivet eller relationen men är ännu mer nöjda […]

Kicka igång sexlivet med oväntad present!

Kicka igång sexlivet med oväntad present!

Attraktivt för kvinnor

Min underbara hustru fyllde år härom veckan. Frågan för mig var – vad skulle jag ge henne denna gång? Jag som alltid har stenkoll på saker som jag vet att hon önskar sig. Men det blir inte lättare med åren. 17 år har vi hållit ihop. Dessa år tar ut sin rätt. Vi är som ett väloljat maskineri […]

Skaffa dig tid att förstå hur du får lust att träna!

Skaffa dig tid att förstå hur du får lust att träna!

Hälsa

Lusten, tiden och kunskapen är för mig avgörande för min träning. Efter flera år som aktiv och PT  är det dessa 3 saker jag kommit fram till är de viktigaste delarna om man vill få lust att träna. Tar du inte dig tid att röra på dig får du troligen för eller senare få avsätta tid […]

9 goda råd för män som lever nära PMS

9 goda råd för män som lever nära PMS

Blogginlägg

PMS är något vi borde prata betydligt mer om för att öka vår förståelse, tycker jag. Jag visste väldigt lite om detta innan jag kom i samtal med en vän som har svår PMS. Något som starkt väckte mitt intresse. Har sedan dess pratat med gynekolog, flera kvinnliga bekanta och även gått med i FB-gruppen […]

När döden och mirakel ger en mening med livet!

När döden och mirakel ger en mening med livet!

Hälsa

Jag tror psykosomatiska tillstånd kan botas med mod över sina egna rädslor. Med psykosomatiska tillstånd menar jag ett fysiskt sjukdomstillstånd som tillkommit efter oftast en lång mental ohälsa. Vår tids största hälsofara, enligt mig. Mental ohälsa skördar fler offer än något annat. Det händer inte ofta men nyligen blev jag starkt påverkad av ett fantastiskt […]

En vansinnigt bra bok om träning för mammor!

En vansinnigt bra bok om träning för mammor!

Attraktivt för kvinnor

Undantagen som bekräftar regeln, jag skriver om män för män men har blivit inspirerad att göra ett undantag för er kvinnor. Jag har läst en upplyftande och mycket komplett träningsbok för kvinnor. Enkelheten, pedagogiken och en entusiastisk författaren gör att det blir svårt att “ducka” för träningen när man läser den. Boken riktar sig mot […]

När Bäst i Test mixern blir sämst i verkligheten

När Bäst i Test mixern blir sämst i verkligheten

Blogginlägg

Jag älskar smoothies. Jag lärde mig den “ädla” konsten att göra smoothies när jag gick kursen The Raw man, en kurs i hälsa för män. I kursen uppmanades man att köpa en mixer med “power”, något jag tog fasta på och gjorde min research grundligt före inköpet. 1,5 år senare är jag inte lika nöjd. […]