Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Mansklig

Den bästa bekräftelse du kan ge din kvinna!

Du kanske är duktig på att se din kvinna eller tycker det räcker med en komplimang då och då? Tänk efter, hur länge sedan var det sen ni stannade upp framför varandra och Du tog henne i dina armar och på riktigt såg in i hennes ögon och bekräftade henne med hur vacker och tacksam du är för henne!? Kanske låter som en gammal kärleksrulle men är högst aktuellt fortfarande oavsett längd på relationen, tycker jag!

Du som gör detta ofta och på riktigt kan sluta läsa nu. Du som inte känner igen dig fortsätt läs och ta vara på möjligheten att bryta en trist, grå vardag där du istället kan få se gnistan tändas i hennes ögon. Det finns en helt magisk stund när man når fram. Där mitt hjärta träffar hennes själ med en blixt av total närvaro. Jag står där tittar och blir ett med nuet och henne. Tar in hela hennes underbara kvinnliga existens. Känner i mitt hjärta hur mycket jag älskar denna person som står framför mig. Hon har burit och fött våra barn, stöttat mig i svåra stunder, åldrats, skrattat, gråtit och tusen andra saker. Saker som är lätt att glömma i en vardag som bara rullar på men det är precis då du skall ställa dig framför henne. Se henne djupt in i ögonen, ta ett djupt andetag och säga - Jag vill att du skall veta att i djupet av mitt hjärta att jag älskar dig! Tack för allt du gjort för mig!...sen säg inget mer. Bara stå där och fortsätt bekräfta "världens bästa bekräftelse".

Du skall åtrå henne - inte kåt-trå henne!

Alla har vi mer eller mindre olika uppgifter i livet som man och kvinna, tycker jag. En av mina uppgifter i livet är att jag försöker bekräfta min kvinna i det lilla och i det stora. I "det lilla" att bara ge en menande blick - jag tycker du är så vacker och underbar att jag inget annat vill ha. Du ska Å-trå henne, inte Kåt-trå henne. Det är en stor skillnad att se sin kvinna som en vacker självständig individ och känna/visa tacksamhet inför eller som något som bara primitiva lustar behöver utlopp för. Kvinnor är experter på att känna av detta och agerar där efter. Det är klart min älskade hustru får mina lustar att svämma över men i vardagen när vi städar, leker med barnen, jobbar eller så vill jag att hon skall känna något annat som i sin tur väcker åtrå hos henne till mig. Att hon skall känna sig älskad av min själ för hon just den enda jag vill ha i mitt hjärta. Då skapar jag trygghet hos henne och hon kan blomstra inför mig.

Ack så härligt!:-)

 


One comment on “Den bästa bekräftelse du kan ge din kvinna!

  1. Anna Robinson on

    Gå inte på dessa råd från en man som helt klart inte förstår sig på kvinnor! Givetvis kan de flesta kvinnor bedöma anledningarna till frånvaro. Tror de flesta väljer bort porrsurfaren men behåller en man som gör sitt bästa för att försörja sin familj även om det innebär frånvaro..

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Livsviktiga ord från Anthony Hopkins

Livsviktiga ord från Anthony Hopkins

hälsa kvinnor

“Släpp de människor som inte är redo att älska dig! Det här är det svåraste du måste göra i ditt liv, och det kommer också att vara det viktigaste: sluta ge din kärlek till dem som inte är redo att älska dig.” Det här är en av de mest kraftfulla texter jag läst.   Tyvärr […]

Är du sympatisk eller empatisk?

Är du sympatisk eller empatisk?

arbete

Empati är en stor och viktig del i ledarskapet på arbetet. När man är empatisk innebär det att man känner in och förstår vad den andre upplever och är närbesläktat med inlevelseförmåga och medkänsla. Det är också en nyckelförmåga inom emotionell intelligens som är avgörande i relationer med andra människor. Empati är en komplex psykisk […]

Är du en av de 14% som känner engagemang för ditt jobb?

Är du en av de 14% som känner engagemang för ditt jobb?

arbete

Då får jag önska dig grattis i så fall. Dystra siffror från Gallup visar hur svenskarna känner för sitt engagemang kring arbetet. Vad beror det här på? Undersökningen är äldre än Covid-19 så mörkertalet är säkert betydligt högre idag än för ca 2 år sedan när undersökningen från Gallup presenterades. Endast 14 procent av medarbetarna i […]

Varför är det viktigt med ett hållbart ledarskap?

Varför är det viktigt med ett hållbart ledarskap?

arbete

Jag tycker det är en enormt viktig frågeställning i de tider vi lever i idag. Inte bara för att människor i ledande positioner behöver ha en bra hälsa för att leda andra utan att det leder till att även medarbetarna har större möjligheter att må bra. En medveten och hållbar ledare (chef) ser också till att […]

Framgångsfaktor 5 – Sociala relationer

Framgångsfaktor 5 – Sociala relationer

arbete

De ledare som har god social kompetens är oftast utmärkta kommunikatörer. De är också oftast öppna för att höra såväl bra som sämre nyheter and de är även experter på att få teamet omkring sig, att stötta dem och vara intresserade av nya spännande projekt. Ledare som har en väl utvecklad social talang är också […]

⭐Framgångsfaktor 4 – Empati⭐

⭐Framgångsfaktor 4 – Empati⭐

arbete

Ledare med empati har förmågan att sätta sig in i andras situationer vilket är väsentligt för att kunna leda ett team/familj framgångsrikt. De hjälper människor att utvecklas, ger konstruktiv feedback och lyssnar på dem som behöver det. Om du vill ha positiv bekräftelse och respekt från ditt team, visa dem empati i så fall. Empati […]

Framgångsfaktor 3 – Motivation

Framgångsfaktor 3 – Motivation

arbete

Självmotiverade ledare arbetar alltid mot sina uppsatta mål och de har oftast höga krav på kvalitetsnivå på sitt arbete. Hur tror du att du kan öka din motivation? En bra början kan vara att analysera varför du har detta jobb – det är lätt hänt att glömma vad du verkligen gillar i din karriär och […]

Framgångsfaktor 2 – Självkontroll som ledare

Framgångsfaktor 2 – Självkontroll som ledare

arbete

Ledare som har självkontroll brukar sällan verbalt attackera andra, fatta förhastade eller för känslomässiga beslut eller kompromissa med sina värderingar. Självkontroll handlar just om att ha kontroll på sig själv. Så, hur kan du stärka din självkontroll? Här kommer några tips på vägen som kan hjälpa dig. Självkontroll har många fördelar som ledare. Definiera dina värderingar […]

Framgångsfaktor nr 1 som ledare  – Självkännedom

Framgångsfaktor nr 1 som ledare – Självkännedom

Blogginlägg

Om du har en god självkännedom, då förstår du vad du känner och du vet hur dina känslor och handlingar kan påverka människor runtomkring dig.  Människor som har en bra självkännedom som ledare innebär ofta att de har en tydlig bild av andras styrkor och utvecklingsområden och hanterar dem på ett ödmjukt sätt. Vad kan […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)