Mansklig

Kicka igång sexlivet med oväntad present!

Min underbara hustru fyllde år härom veckan. Frågan för mig var - vad skulle jag ge henne denna gång? Jag som alltid har stenkoll på saker som jag vet att hon önskar sig. Men det blir inte lättare med åren. 17 år har vi hållit ihop. Dessa år tar ut sin rätt. Vi är som ett väloljat maskineri i mångt och mycket. På gott och på ont. Så vad kan man ge sin älskade ? Listan är redan lång på saker hon fått och upplevt och jag kände starkt att jag ville ge något speciellt. Något med mycket kärlek och romantik och gärna sexigt!

Öka sin närvaro i sexlivet

Yes - va härligt!

Först planerade jag en utlandsresa. Barnen skall på läger i juli och det är perfekt läge för en kärlekssemester utomlands, tänkte jag. Till Malta får det bli. Jag tänkte göra en repris på en mycket uppskattad överraskning jag gjorde för 14 år sedan. Ge henne en fejkad romantisk övernattningshelg på ett fint slott. Men svänga av mot Arlanda istället för till slottet. Be henne några minuter innan avfarten till Arlanda ta fram en sak ur jackfickan där finner hon två pass. Resten kan man räkna ut själv. Men jag "kom på" något mycket bättre. Eller det hoppas jag i alla fall - vi har ju inte upplevt det än!

Närhet ett par

Utvecklas tillsammans som par i sexlivet!

Tre dagar som kan förändra livet i sängen
Som genom ett trollslag damp det ner ett mail datorn när jag satt och planerade min frus födelsedag. Ett mail från Johan Ekenberg. En man med många strängar på sin lyra. Han är bland annat känd för att de senaste 25 åren hållit i sexkurser för par. I mailet kunde jag läsa - "Vill du under en helg sjunka djupt in i kärlekskonstens magi med din partner? De flesta har inte en aning om hur sexlivet kan bli en hävstång för relationen, hälsan och livsgnistan." Perfekt tänkte jag, helt underbart perfekt. Vad spännande och intressant. Hur kan vi göra vårt sexliv ännu bättre? 17 år är ändå 17 år.. Jag tror att många långa relationer hamnar i ett slentriant mässigt förhållande när kommer till sexlivet. Ett mekaniskt gnuggande för att få fram en orgasm och som slutar med en tanke - blir det inte bättre än så här? Eller som Johan också skriver på sin sida - "Vill du gå från tonårs sex till ett verkligt vuxet möte med din partner?" Om 3 dagar vet jag då hoppas jag kunna berätta mer.

Just det, min älskade blev så glad över presenten. Hon är mer exalterad än jag tror jag. Men vi får se...det lär bli en utmaning också. Inget kommer av sig själv utan insats och vilja.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Så lyckas du LAGOM med nyårslöftet!

Så lyckas du LAGOM med nyårslöftet!

Blogginlägg

Jag älskar det svenska ordet “lagom” då det utgår ifrån vad jag tycker är just lagom. Ordet “lagom” har en unik betydelse för oss svenskar. Någonstans mitt emellan för mycket och för lite. Det är så jag försöker leva mitt liv. Lagom mycket utifrån mina gränser för vad som är för mycket och för litet. […]

Kursen som lyfter sexlivet!

Kursen som lyfter sexlivet!

Hälsa män

För en tid sedan var jag och min fru på sexkurs för par eller som jag vill kalla det ” en öppen, kärleksfull kurs i samspel mellan par”. Ett försök att hitta ännu mer glädje och njutning i relationen. Vi var inte missnöjda innan vare sig med sexlivet eller relationen men är ännu mer nöjda […]

Kicka igång sexlivet med oväntad present!

Kicka igång sexlivet med oväntad present!

Attraktivt för kvinnor

Min underbara hustru fyllde år härom veckan. Frågan för mig var – vad skulle jag ge henne denna gång? Jag som alltid har stenkoll på saker som jag vet att hon önskar sig. Men det blir inte lättare med åren. 17 år har vi hållit ihop. Dessa år tar ut sin rätt. Vi är som ett väloljat maskineri […]

Skaffa dig tid att förstå hur du får lust att träna!

Skaffa dig tid att förstå hur du får lust att träna!

Hälsa

Lusten, tiden och kunskapen är för mig avgörande för min träning. Efter flera år som aktiv och PT  är det dessa 3 saker jag kommit fram till är de viktigaste delarna om man vill få lust att träna. Tar du inte dig tid att röra på dig får du troligen för eller senare få avsätta tid […]

9 goda råd för män som lever nära PMS

9 goda råd för män som lever nära PMS

Blogginlägg

PMS är något vi borde prata betydligt mer om för att öka vår förståelse, tycker jag. Jag visste väldigt lite om detta innan jag kom i samtal med en vän som har svår PMS. Något som starkt väckte mitt intresse. Har sedan dess pratat med gynekolog, flera kvinnliga bekanta och även gått med i FB-gruppen […]

När döden och mirakel ger en mening med livet!

När döden och mirakel ger en mening med livet!

Hälsa

Jag tror psykosomatiska tillstånd kan botas med mod över sina egna rädslor. Med psykosomatiska tillstånd menar jag ett fysiskt sjukdomstillstånd som tillkommit efter oftast en lång mental ohälsa. Vår tids största hälsofara, enligt mig. Mental ohälsa skördar fler offer än något annat. Det händer inte ofta men nyligen blev jag starkt påverkad av ett fantastiskt […]

En vansinnigt bra bok om träning för mammor!

En vansinnigt bra bok om träning för mammor!

Attraktivt för kvinnor

Undantagen som bekräftar regeln, jag skriver om män för män men har blivit inspirerad att göra ett undantag för er kvinnor. Jag har läst en upplyftande och mycket komplett träningsbok för kvinnor. Enkelheten, pedagogiken och en entusiastisk författaren gör att det blir svårt att “ducka” för träningen när man läser den. Boken riktar sig mot […]

När Bäst i Test mixern blir sämst i verkligheten

När Bäst i Test mixern blir sämst i verkligheten

Blogginlägg

Jag älskar smoothies. Jag lärde mig den “ädla” konsten att göra smoothies när jag gick kursen The Raw man, en kurs i hälsa för män. I kursen uppmanades man att köpa en mixer med “power”, något jag tog fasta på och gjorde min research grundligt före inköpet. 1,5 år senare är jag inte lika nöjd. […]