Annons
Annons

Het BBQ-rub

Krydda grillköttet med en het rub! Plättlätt att göra själv och helt utan tillsatser och e-ämnen.

Redaktionen

29 juli, 2014
Het BBQ-rub
Dela inlägget

Krydda grillköttet med en het rub! Plättlätt att göra själv och helt utan tillsatser och e-ämnen. Den här kryddblandningen är riktigt god till lamm, nöt- och fläskkött.

Receptet kommer från Kureras matbloggare Mia Hagenmalm.

Ingredienser

2 tsk koriander, frön-hela
2 tsk senapskorn
4 msk paprikapulver
1 tsk torkad basilika
1 tsk torkad oregano
1 msk chili, röd hackad
2 tsk svartpeppar

Gör så här

Mortla örterna. Klappa sedan in kryddorna i köttet och låta det marinera sig själv i kylen några timmar. Salt tillsätter du när du grillar.

Annons
Annons