Mammabloggen

Challes första bröllop

Den 13 Juli gifter sig min bror med sin tjej Annica. Jocke ska vara bestman ihop med deras son Jesper som är 1 år. Det blir ett bröllop som går i marintema, vitt,blått och rött. Ett litet intim bröllop med endast släkt och vi kommer vara runt 30 personer, väldigt mysigt! 🙂

Då dom har valt att ha med barn på festen så måste ju Challe självklart ha en kostym. Men för att underlätta vid blöjbyten, slippa stoppa in skjortan hela tiden samt när han somnar under festen så har vi letat på en body med tryck.

Hittade denna på http://www.elegantkids.se/

kostym                                                                              (Bild lånad från http://www.elegantkids.se/)

Så nu är det bara hoppas att den är lika fin i verkligheten! 🙂

Jag ska försöka skriva ihop ett tal till min bror, MEN jag har en fruktansvärd skräck att tala in för folkmassor. Blir sjukt nervös och får knappt fram ord. Och nu är det mer känslosamt då jag ska tala till min bror så det känns nästan helt omöjligt!

 

 


Första gången

Mot min vilja så lämnade vi bort Charlie för första gången i lördags. Dagarna innan kände jag mig stressad och obekväm över att denna dag skulle komma så tidigt. Övade med flaskan flera gånger (samt övat många ggr innan just denna vecka) men han vägrade just dagarna innan lördag, så typiskt!

Mamma testade ge honom och Jocke testade. Vi testade att jag gick därifrån, men ingen funkade. Han totalvägrade. Sen kom dagen när några av våra närmaste vänner skulle gifta sig. Vi lämnade Charlie hos pappa och mamma klockan 13.30 på lördagen och åkte iväg medan han sov. Det gick faktiskt bättre än förväntat att åka ifrån honom men hade förberett mig på att åka iväg från bröllopsfesten några gånger under kvällen för att amma. MEN överraskande nog så tog han flaskan galant hela kvällen och var glad hela tiden. TACK för det, kändes mycket bättre i hjärtat då. Jag kunde slappna av rätt så bra med mobilen i handen 😉

Bröllopet var hur fint som helst och hade riktigt trevlig ihop med våra vänner under kvällen. Var helt ärligt lite skönt att få sitta i finkläder utan kräk och äta varm mat. Är det okej att tycka det för en dag? 🙂

Klockan 01.30 kom vi hem till mina föräldrar och hämtade hem vår älskade lilleman, sov som en stock gjorde han. Och lika skönt som jag tyckte att få bara vara själv utan Charlie på höften LIKA skönt fast lite mer var det att få hålla om honom igen och ha honom nära.

bröllop                                                                          Jag och min kärlek, min älskade man Joakim.