Mammabloggen

Buskul!

Här hemma busar vi mycket i det nybyggda bollhavet!
Det blev ett rejält och väldigt fint bygge med en säng ovanpå. Den sängen lär dröja innan han sover i men mysigt ändå, vi brukar ligga och läsa böcker där.

Bollhavet är han helt tokig i och likaså vi. Men han är nog mest intresserad av ljusslingan i taket. 🙂
Vi har haft massa barn på besök och alla blir lika busiga och glada att se det! 🙂 Lyckat projekt helt klart!

Det var ganska svårt att hitta helt "naturliga" bollar men dom vi hittade innehöll iallafall inte PVC eller BPA. Hälften är begagnade från våra vänner och hälften är nya. Jag tvättade bollarna i tvättmaskinen innan och kommer nog göra det med jämna mellanrum. Funkade helt suveränt att tvätta i tvättmaskinen.

20131107-122227.jpg

20131107-122243.jpg

20131107-122306.jpg

20131107-122325.jpg


Babysim 2

Kan nog med säkerhet säga att denna kurs blir sista kursen tills det är dags för simskola. Känner att den inte ger lika mycket som första kursen. Denna känns oplanerad och endast repetition. Tråkigt och synd när man ändå betalar pengar för den.
Men vi fick en hel del bra bilder av snälla Sandra som följde med och tog kort 🙂
Charlie älskar fortfarande att bada så efter denna kurs får vi åka iväg och bada själva iallafall! 🙂

20130904-153504.jpg


Charlies första Zoo besök

I helgen så var mina kusiner och bodde hos oss. Dom bor nere i Småland och vi försöker träffas så ofta vi kan, underbara tjejer som ligger mig varmt om hjärtat.

Vi har en stor sak gemensamt och det är kärleken till djur. Så vad passade inte bättre än en tripp till ett Zoo?

Charlies kusin Jesper, Morbror och "Moster" var även med under dagen. Vi hade ganska fint väder och dom flesta djuren var pigga på att visa upp sig. Jesper som fyller 1år om någon vecka tyckte att det var spännande, speciellt med alla apor som svingade sig runt. Charlie däremot sov sig igenom hela besöket på fem timmar, vaknade bara två ggr och ville ha mat. Vilket jag hade förstått från början, han är lite för liten men mamma hade det mysigt 😉

Bästa på hela besöket var Mini Zoo, där fick man gå in som i en liten by. Nästan alla djuren gick fritt där inne så man kunde klappa och mysa. Underbart!

Elin fick en ny söt vän.

elin

Julia och fåret Sara.

julia

djur

Det har varit en intensiv helg för Charlie med mycket intryck och bus. Tappade upp ett bad åt han nu på kvällen men innan jag hann klart så somnade han som en stock. Det var jag inte förberedd på, så just nu ligger han utan pyjamas och snarkar. Underbara unge 🙂

Sov gott!