Mammabloggen

Kursstart babysim 2

Idag började vi med babysim kurs 2, fick tyvärr ingen bild idag men Charlie älskade varje sekund!
Han fick dyka ganska mycket samt göra ett "torped dyk" från mig till Jocke. Det gick riktigt bra och det är så häftigt att se hans söta ben sparka under vattnet.

Nu blir det varje tisdag i 8 veckor! 🙂

Kvällarna när Charlie har somnat så går tiden åt att pyssla. Håller på att göra namnskyltar för bordsplacering, guldiga kottar och servettringar för vi ska ha en Guldfest för Jockes mormor och morfar som firar 50 år i bröllopsdag!
Härligt terapiarbete framför Tvn 😀

20130820-225744.jpg

20130820-225756.jpg


Plaskandet fortsätter

Det känns och ser ut som iallafall att Charlie börjar förstå när vi kommer ner till badhuset och sitter vid poolen för att invänta simskoleläraren att han förstår vad som ska ske. Han hoppar och studsar, pratar och tittar väldigt intensivt på vattnet. Jag och Jocke uppskattar verkligen simstunden, härligt att få bada med vår glada badpojke och se hur han trivs i vattnet. Men han var inte lika nöjd med dyken idag. Ökade upp till fyra dyk och han gjorde inget glädjetjut när han kom upp utan såg mer chockad ut men han stod ut med våra hyss.

djffskajdslks

jdfsd


Under ytan

I måndags på babysimmet så var det dags för dom som kände sig redo att doppa barnen under ytan. Jag var redo och tyckte det skulle vara väldigt intressant att se hur min glada badpojke reagerade på detta. Trodde han skulle gnälla lite med han tog det riktigt bra och under hela simmet så skrattade han, tjöt och pratade mer än innan. Sprattlar och plaskar som en tok! 🙂

Nu ska vi iväg på babysim igen och det blir nog samma saker som i måndags att öva in. Efter det ska vi vidare på 1 års kalas då min älskade brorson fyller år. Och för er som följt mig från början kanske kommer ihåg att det var bara några timmar innan Jesper föddes som vi fick reda på att jag väntade Charlie! 🙂

bad