Mammabloggen

..stackars liten

Febern kom inatt och vi har knappt sovit. Han var ledsen och väldigt snorig hela natten och antagligen väldigt hängig pga febern.
När morgonen kom var han lite off men kom snart in på rätt spår och körde sina glädjetjut trots allt.
Förutom gröt till frukost gjorde jag iordning en flaska med nyponsoppa för C-vitaminets skull. Gjorde soppan på nyponskalsmjöl och helt osötad. Ganska besk smak men han slukade hela flaskan. 🙂

20130926-100040.jpg


Tänder på G?

Tror dom där tänderna kommer snart. Har trott länge att dom är på G för han bits hårt, det kliar på honom och han dreglar väldigt mycket men icke!
Tills idag, nu borde någon komma. Han har sovit väldigt dåligt, vaknat och gråtit nästan en gång i timmen. Han har börjat kräkas lite igen om det nu kan vara ett tecken plus feber. Han verkar inte vara magsjuk eller sjuk på annat sätt. Samt att hans humör går upp och ner som en hiss. Men har hittat en sak som distraherar han en stund från allt elände, lysande kaninen från TGR!

Känner att denna dag kommer bli lång!

20130815-075351.jpg


Och där kom den ..

Ikväll kom febern men inte speciellt hög så vägrar fortfarande Alvedon. Tror han klarar sig bättre utan den än så länge och man ska inte ge till barn under sex månader nuförtiden.
Han somnade nyss i min kusins famn efter ha fått lite välling. JA vi har fuskat med "åldersgränsen" men han älskar det och verkar må fint så då kör vi på med en flaska innan läggdags. Hoppas han sover bättre inatt!

Han ammar betydligt mindre nu, började minska ner förra veckan och det har gått riktigt bra hittills. På morgonen får han en grötportion med katrinplommon, till lunch får han något matigare, fruktpure på eftermiddagen och välling på kvällen. Han ammar någon gång på morgonen runt kl 05 sedan på eftermiddagen en eller två gånger och på natten. Men betydligt mindre än tidigare och han verkar älska mat! Riktigt matglad pojk! 🙂

Nu säger vi Gokväll och hoppas på en lugn natt för lilleman!

20130721-231304.jpg