Mammabloggen

Kalashelgen

Ellens kalas är över och hon njöt verkligen av uppmärksamheten och paketen. Har faktiskt aldrig sett en 1åring bry sig så mycket om paket som hon. Charlie och kusinerna ville gärna hjälpa till men då ryckte hon paketen åt sig och skrek åt dom. Hon har humör som sagt den lilla damen. Hon blev bortskämd med kläder,duplo,leksaker och presentkort.

blåsautljusen

Det blev hela tre kalas för att vi var så många som ville gratta Ellen. Mycket släkt och vänner och tur med vädret hade vi.

Tänk att hon redan är ett år. Jag tycker att hennes första år har gått så mycket fortare än vad Charlies första år gick. Antagligen för att det finns lite mer att fokusera på med två barn runt mig.

ellen och mormor

Ellen och hennes mormor Annette på kalas nr2.

I present av oss fick hon lite smått och gott men det stora var en trehjuling så hon kunde haka på brorsan. OM den blev lyckad, hon är helt till sig när hon får åka på den brevid Charlie. Sen vill hon gärna att det ska gå fort och försöker gunga fram mer fart.

cyklister


1års dagen närmar sig

Imorgon blir min stora men lilla tjej 1år gammal! Hennes första år har gått så mycket fortare än Charlies. Hon har börjat gå runt möbler väldigt mycket och snart vågar hon nog sig på att försöka utan stöd. Charlie tog sina första steg på sin 1 års dag och gick när han var 13 månader. Ellen kommer nog bli lite senare känns det som,men oj vad jag längtar till att höra hennes små fötter komma tassandes efter eftermiddagsvilan.  I present får hon en trehjulig, likadan som Charlie fick. Han har älskat den från dag ett och vi hoppas hon gör likadant. Den är super smart då vi kan styra och skjuta på med ett handtag bak och det är ett spänne i sätet så hon sitter fast. Hon får även ett guldhalsband som är ett arvgods från hennes farmor.

 

image

 


Sex månader!

Tänk att det har redan gått sex månader sen Charlies föddes!
Tiden går ofattbart fort och han utvecklas varje dag!
Snart sitter jag och blåser ballonger för ett års kalaset.

20130801-090659.jpg

Charlie vänder sig åt alla och kanter galant. Han jollrar,skrattar och jobbar mycket med händerna.
Nu inväntar jag bara att han kan sitta själv vilket börjar närma sig. Krypandet tar nog ett tag till men ser att han är på G. Han ställer sig på knäna och försöker skjuta sig fram. 🙂

Nu ska vi till Gammelfarmor på frukost sedan iväg till BVC!


Under ytan

I måndags på babysimmet så var det dags för dom som kände sig redo att doppa barnen under ytan. Jag var redo och tyckte det skulle vara väldigt intressant att se hur min glada badpojke reagerade på detta. Trodde han skulle gnälla lite med han tog det riktigt bra och under hela simmet så skrattade han, tjöt och pratade mer än innan. Sprattlar och plaskar som en tok! 🙂

Nu ska vi iväg på babysim igen och det blir nog samma saker som i måndags att öva in. Efter det ska vi vidare på 1 års kalas då min älskade brorson fyller år. Och för er som följt mig från början kanske kommer ihåg att det var bara några timmar innan Jesper föddes som vi fick reda på att jag väntade Charlie! 🙂

bad