Mammabloggen

Då var blodomloppet avklarat!

Tredje loppet för i år är avklarat. I måndags sprang jag och min man blodomloppet, han milen och jag körde mina trygga 5 km. Jag sprang på 33.09 och då fick jag sicksacka hela loppet för att människorna som väljer att gå inte tänker på oss som vill springa, så dom går gärna på rad över hela banan. Så det är bara att dra ner i diket om man vill om.

Jag började med löpning i maj i år, blev sugen att testa något nytt som man kunde göra nästan närsomhelst utan att anpassa sig efter öppettider, kostnader och kö till olika pass eller maskiner.

Jag har hittills jobbat mig upp till 5km utan att pausa, men hinner inte ut så mycket utan har tyvärr endast sprungit mindre än 20 gånger än så länge. Måste också erkänna att jag är rädd att springa själv på kvällen så försöker undvika detta.

Blodomloppet gick hyfsat, jag slog min Vårruset tid så det får jag vara nöjd med även om det bara gällde några sekunder. En ökning är alltid positiv oavsett tid. Jag behöver försöka träna på att öka min maxfart, bygga mer benmuskler för att orka mer. Men psyket är nog värst, hela tiden säger rösten i huvudet till mig att jag ska sluta springa, jag svarar med att höja musiken i hopp om att mina tankar försvinner. Saken är att jag tycker egentligen inte om att springa när jag väl gör det, MEN när jag har avslutat mitt pass får jag en otroligt härlig aderalinkick så det är värt det alla gånger. Samt för hälsans skull!

 

blodomloppet 2015