Mammabloggen

Spa time!

Jag har dom senaste veckorna känt mig trött och väldigt spänd i rygg/nacke och axlar. Jag behöver lite massage och avslappning, så har bokat en 55 minuters massage på Sätra Brunns spa. På måndag eftermiddag ska jag dit med min mamma och få ha lite egen tid.

Charlie sover väldigt dåligt just nu, fler tänder på G och förkyld. Näsan är täppt och han får svårt att andas på natten. Han sover bättre om han ligger i sängen med oss, vilket han får göra. Men han rör sig som en ål i sängen och man får en hel del sparkar och slag både på kroppen och i ansiktet.
Han har också kommit in i en väldigt mammig period och vill inget hellre än hänga på mig vilket gör att jag får ont i ryggen av att bära på 12 kg kärlek hela dagen. Försöker mitt bästa att aktivera honom på golvet eller i sin stol. Fungerar ett tag sen ska han hänga igen. Och självklart så låter jag han göra det, vill inte se mitt barn ledsen och orolig.

Ett tips!
Zinkkräm är inte bara bra för en röd rumpa utan också sårläkning, både för barn och vuxna. Har haft på zinkkräm under Charlies näsa nu när han varit så snorig och blir torkad hela tiden. Han är inte ett dugg irriterad på huden!

20130930-153915.jpg


Tänder på G?

Tror dom där tänderna kommer snart. Har trott länge att dom är på G för han bits hårt, det kliar på honom och han dreglar väldigt mycket men icke!
Tills idag, nu borde någon komma. Han har sovit väldigt dåligt, vaknat och gråtit nästan en gång i timmen. Han har börjat kräkas lite igen om det nu kan vara ett tecken plus feber. Han verkar inte vara magsjuk eller sjuk på annat sätt. Samt att hans humör går upp och ner som en hiss. Men har hittat en sak som distraherar han en stund från allt elände, lysande kaninen från TGR!

Känner att denna dag kommer bli lång!

20130815-075351.jpg


Riddarhyttan

Då var vi på plats i Riddarhyttan eller på plats redan i söndags. Vi började vår första långtripp och första tältresningen med att ha ösregn, ingen bruksanvisning för tältet och hungriga!

Men det gick ju det också, fem timmar senare så hade vi mätta magar och ett mysigt förtält på plats.

bild

Men det slutade inte där, natten kom och det var dags för sängen. Charlie sov väldigt dåligt under natten och jag fick ungefär två timmars sömn. Han har sovit ganska dåligt dom andra nätterna i husvagnen också, men aldrig när vi är bort hos någon annan. Så började bli lite orolig att han inte skulle trivas. Peppar,peppar! Dom senaste två nätterna har han sovit riktigt bra, han kanske bara behövde vänja sig. 🙂

Jag har väl börjat komma in i det hyffsat med husvagn och allt vad det innebär. Lite skillnad när man var barn och bara kunde springa runt och leka, kasta handduken på golvet efter badet och få maten serverad. Nu är jag den som gör allt det där istället, men trivs ganska bra ändå. 🙂