Mammabloggen

Vanimeli, vilken produkt!

Igår var vi på Dop för en barndomsväns lilla dotter Lia. Alltid så härligt med såna här tillställningar, massa barn, barnskratt, alla är glada och äter massa gott!
Vi hittade denna fantastiska produkt som passade perfekt till Lia som precis börjat få tänder och den faller på plats på alla bitarna jag tycker en leksak ska var.
Naturlig, giftfri, greppvänlig och så fin att titta på med så mycket mer!

Det rör sig alltså om en ekologisk, miljövänlig och hållbar bitleksak i naturgummi.
Vanimeli, härligt med företag som verkligen har tänkt igenom sina produkter som man ger till dom viktigaste vi har, våra barn! Dom har producerat denna med alla tankar på barns hälsa!

Lia greppade tag i denna direkt och gav även ett leende, kan väl inte bli bättre betyg?


Kalashelgen

Ellens kalas är över och hon njöt verkligen av uppmärksamheten och paketen. Har faktiskt aldrig sett en 1åring bry sig så mycket om paket som hon. Charlie och kusinerna ville gärna hjälpa till men då ryckte hon paketen åt sig och skrek åt dom. Hon har humör som sagt den lilla damen. Hon blev bortskämd med kläder,duplo,leksaker och presentkort.

blåsautljusen

Det blev hela tre kalas för att vi var så många som ville gratta Ellen. Mycket släkt och vänner och tur med vädret hade vi.

Tänk att hon redan är ett år. Jag tycker att hennes första år har gått så mycket fortare än vad Charlies första år gick. Antagligen för att det finns lite mer att fokusera på med två barn runt mig.

ellen och mormor

Ellen och hennes mormor Annette på kalas nr2.

I present av oss fick hon lite smått och gott men det stora var en trehjuling så hon kunde haka på brorsan. OM den blev lyckad, hon är helt till sig när hon får åka på den brevid Charlie. Sen vill hon gärna att det ska gå fort och försöker gunga fram mer fart.

cyklister