Mammabloggen

Riddarhyttan

Då var vi på plats i Riddarhyttan eller på plats redan i söndags. Vi började vår första långtripp och första tältresningen med att ha ösregn, ingen bruksanvisning för tältet och hungriga!

Men det gick ju det också, fem timmar senare så hade vi mätta magar och ett mysigt förtält på plats.

bild

Men det slutade inte där, natten kom och det var dags för sängen. Charlie sov väldigt dåligt under natten och jag fick ungefär två timmars sömn. Han har sovit ganska dåligt dom andra nätterna i husvagnen också, men aldrig när vi är bort hos någon annan. Så började bli lite orolig att han inte skulle trivas. Peppar,peppar! Dom senaste två nätterna har han sovit riktigt bra, han kanske bara behövde vänja sig. 🙂

Jag har väl börjat komma in i det hyffsat med husvagn och allt vad det innebär. Lite skillnad när man var barn och bara kunde springa runt och leka, kasta handduken på golvet efter badet och få maten serverad. Nu är jag den som gör allt det där istället, men trivs ganska bra ändå. 🙂

 


Midsommar!

Midsommar spenderades som vanligt hos mina föräldrar,deras bästa vänner med barn plus sambo,min bror och hans familj. Vi var totalt 14 st och hade det väldigt trevligt i solen, fick stå ut med en liten skur bara.

Det vankades fyra lags kubb samt bad! 🙂 Charlie var för det mesta i bara blöja då det var varmt och hade sin älskade vattenflaska med sig. Den är god att dricka samt att skvätta på kroppen så man blir sval! 🙂 Vi har köpt ett parasoll som är perfekt att ha med sig och sticka ner i marken, skyddar Charlie och känsliga mig från solen. Vi två kör på solskydd 50+. Helt otroligt, bränner mig om jag tar en mindre styrka. Och eftersom hudcancer finns i släkten så blir det 50+ samt undvika så mycket som möjligt att vara mitt i solen. Vi använder Eco seriens solskydd för barn, lite trög att få ut på kroppen men brukar blanda med lite hudolja så funkar det fint!

 

midsommar

midsommarstång

vatten

jhnhj