Mammabloggen

Nu får det vara nog!

Charlie har varit sjuk tillochfrån i över en månads tid.
Jag har börjat gett honom goda magbakterier för att stärka upp immunförsvaret och D-vitamin tar han varje dag. Och inte den från BVC utan han får D-vitamin från Soma. Helt utan tillsatser.

Från Somanordic:
Soma Nordic D3 - Vitamin är löst i en bas av vegetabilisk glycerol, en sockeralkohol som ger en naturlig och god sötsmak. Glycerol är en central byggsten i alla organ och vävnader, fettsyrorna som bygger våra celler är alltid bundet till glycerol. Glycerol är fuktighetsbevarande och ger en bra bindning mellan fettrika vitaminer samt mellan D-vitamin och vatten. Vegetabilisk glycerol har något svagare sötsmak än socker, lägre glykemiskt index och bland sötningsmedlen räknas den som kompatibel med lågkolhydratdieter. Källan till Soma Nordics D-vitamin är hämtat från fårull. Du doserar enkelt med hjälp av pipett.
Soma Nordics D3-Vitamin för barn är löst i en bas av mellanlånga fettsyror (MCT), som är extraherade från kokosnötolja. Inga tillsatser.

Men nu har jag även börjat ge honom en produkt som heter Anti-V från Holistic.
Det är en hummussyra som kan hjälpa kroppen med bland annat infektion, inflammationer.. Den kan driva ut gifter och virus från kroppen. Så nu hoppas vi att den slår till snart, han fick sin första dos igår.

Från www.Holistic.se :
Holistic Anti-V
Hummussyra är en naturlig syra som finns i markens humuslager.
Humussyran i Anti-V kommer från torv som bildats under 50 000–200 000 år.
Humusen tas från flera meters djup där den är skyddad mot moderna miljöföroreningar. Den är renad och extraherad.

20131113-160428.jpg

Men han är trots allt oftast glad och idag sa han sitt tredje ord, TITTA!
Han pekade på sin fönsterdekoration och upprepade "Titta,titta" flera gånger.