Annons
Annons

Krispig Rödbetssallad

Valnötter, brieost och rödbetor gör den här salladen till en riktig pärla.

Redaktionen

21 mars, 2013
Krispig Rödbetssallad
Dela inlägget

Valnötter, brieost och rödbetor gör den här salladen till en riktig pärla.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Mia Hagenmalm som bloggar om mat på Kureras blogg Mias mat- och bakblogg.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.

Ingredienser

10 medelstora rödbetor
125 g valnötter
150 g brieost
3 msk citronsaft
2 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

 

Gör så här

Tvätta och koka rödbetorna i cirka 35- 40 minuter.
Dra av skalet och skär dem i bitar.
Blanda citron med olivolja, salt och svartpeppar och häll över rödbetorna.
Skär osten i mindre bitar och blanda ner det tillsammans med valnötter i rödbetssalladen.
Garnera med kvistar av rosmarin

Annons
Annons