Linda Lampenius

Alla gravida kvinnor borde få medalj

3 september, 2012 | Kommentera (0)

Alla ni kvinnor, som jobbar normalt när ni är gravida och lider av trötthet och illamående, borde få extra lön och en medalj! Jag hade aldrig klarat av att sköta ett s.k. “normalt” jobb under de första 14 veckorna av denna graviditet! Jag är lyckligt lottad, eftersom jag kunde hålla uppehåll i skrivandet av min bok och dessutom inte göra så många framträdanden som normalt.

Hur orkar ni jobba på och dessutom i de flesta fall hålla graviditeten/tröttheten/illamåendet hemligt för alla andra???

Jag har mått bra i några veckor nu, men jag orkar inte alls med samma tempo som innan jag blev gravid.

Att skriva på min bok, repetera och uppträda sent på kvällarna har sugit musten ur mig. Därför måste jag ta en “semesterhelg” med min man. Vi skall ha en supermysig helg (fredag-söndag), då inget jobb är tillåtet. Guuud vad jag längtar till fredag…

Heja alla gravida där ute!!

Postad: 3 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Gravid | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)