Linda Lampenius

Intervju och fotografering för Klick (Aftonbladet)

4 september, 2012 | Kommentera (1)

Idag har jag fotograferats för Klick/Aftonbladet. Har tackat nej till alla finska förfrågningar och ett par svenska. Journalisten Mirja lyckades dock övertala mig genom att säga att en stor del av intervjun skulle handla om ätstörningar och min kommande bok. Ämnet är alltid aktuellt och måste tas på allvar. All uppmärksamhet kring ätstörningar är bra.

Jag har känt mig så trött på sistone, att jag gick på LPG behandling (ansiktet) hos Sirkka-Liisa Dyrssen även igår kväll. Behandlingen var VERKLIGEN effektiv och jag såg fräsch ut idag :-)  STORT TACK till dig Sirkka-Liisa!

Sminket och håret gillade jag verkligen idag och fotografen Margareta tog väldigt fina bilder :-) Intervjun gjorde Mirja med mig på Vapiano. Tusen tack Mirja, Margareta och Lisa!

Jag hade egna kläder och skor på fotograferingen. De är från TopShop, Zara, H&M och Bianco

Postad: 4 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Fotografering, Gravid | Etiketter: , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Intervju och fotografering för Klick (Aftonbladet)

  1. Mia skrev den

    Du är alltid så snygg, Linda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)