Linda Lampenius

Barnfri och romantisk helg med Martin

9 september, 2012 | Kommentera (1)

Martin och jag har haft vår första barnfria och romantiska helg sedan Olivia föddes i februari 2009.
Det var på tiden! 😉

Vi har bott på Clarion Sign. Jag tog massage och en AHA ansiktsbehandling.

På fredagkväll gick vi på operan och såg min älsklingsopera Tosca.

Folk sätter sig ner för att se operan Tosca

Balkongerna på operan

På lördag strosade vi omkring i Sthlm och på kvällen blev det skrattfest på RAW Comedy Club (Hilton)

Jag är så lycklig för att vi bestämde oss för att ha en helg för oss själva. Vi har så kul ihop! Jag är lyckligt lottad 🙂

Scenen på RAW Comedy Club

Postad: 9 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Fritid, Musik, Restaurang | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Barnfri och romantisk helg med Martin

  1. Elisabeth Nilzén skrev den

    hej linda. mitt namn är elizabeth. ja du behöver sannerligen barnfritt mm. du spelar ju då och då och sköta man hem och barn. så det var verkligen roligt att ni får ägna er åt varandra, hur går det för lilla olivia och violinspelet? hon var så stolt på ett foto när hon kom med sin violin. jag önskar er all lycka
    varma kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)