Linda Lampenius

Missar tyvärr Kureras releasefest

15 september, 2012 | Kommentera (0)

Tyvärr kan jag inte vara på Kureras releasefest idag. Både jag och Olivia är krassliga.

Nu hade jag verkligen behövt naturläkemedel, men min graviditet sätter stopp för det. I vanliga fall brukar jag ta Echinaforce, KanJang och Antivir (i Sverige heter det väl Viraway?). Nu blir det vitlök, honung och ingefära istället.

Jag hoppas att det blir en trevlig fest där, denna eftermiddag!

Kram, Linda

Postad: 15 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hälsa | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)