Linda Lampenius

Toppen produkter från Bliss och Lancome

16 september, 2012 | Kommentera (1)

Äntligen hittade jag Bliss produkter på KICKS. När jag bodde i England brukade jag köpa Bliss “triple oxygen instant energizing mask”. Den är fantastisk när man känner sig trött och grå. På ett huj blir hyn “pigg” igen 🙂
Köpte också “baggage  handler eye gel” och “fat girl slim”. Gelen biter verkligen på påsar under ögonen och celulitkrämen är effektiv mot vätska i benen. Jag hatar dock namnet “fat girl slim”!

Lancomes Visionnaire verkar också funka rätt så bra 🙂

Skönhetsprodukter från Bliss och Lancome

Postad: 16 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Toppen produkter från Bliss och Lancome

  1. Mona Jansén skrev den

    Hej!
    Jag har testat Lancomes Visionnaire under en kortare period och har bara bra saker att säga om den. Men jag tror att man får ge den 14 dagar för att verkligen kunna avgöra.

    //Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)