Linda Lampenius

Gäst, med Anitha Schulman, Olga Rönning och Hugo Lagercrantz i Malous “Efter Tio” på TV4.

18 september, 2012 | Kommentera (0)

Har precis gästat Malou i hennes program “Efter Tio”. Det var väldigt intressant att diskutera barns hjärnor med Hugo. Det var första gången jag träffade Olga och Anitha. Vilka snygga kvinnor! På tal om snygga kvinnor, så träffade jag även underbara Tilde de Paula på TV4.

Olga, Anitha och jag

Tilde och jag bredvid varandra

Postad: 18 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Gravid, Hälsa, Olivia | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)