Linda Lampenius

Mamma och pappa

22 september, 2012 | Kommentera (0)

Jag saknar mina föräldrar väldigt ofta. Jag flyttade ju bort från Finland redan 1997 (då till Los Angeles) och träffar dem alldeles för sällan. Nu när jag var i Finland och uppträdde, fick jag spendera tid (dock inte tillräckligt mycket pga repetitioner och uppträdande) med pappa. Mamma var kvar på landet. Min pappa är en riktig “krutgubbe”. Han är 90 år, helt klar i “knoppen” och jäkligt rolig. Nu när jag själv har barn, har jag börjat fundera mer på allt man ärver av sina föräldrar. Både mamma och pappa har ju jobbat med musik, sång och teater sedan de var unga, så jag vet var jag fått mitt musikintresse och musikaliska begåvning ifrån. Angående utseendet, så liknade jag mest pappa ända tills jag blev 26-29 år gammal. Då började jag bli en blandning av mamma och pappa. Väldigt skumt hur mycket man kan ändra utseende genom åren…

Gammal bild på pappa

Pappa när han var 19 år gammal

Gammal bild på mamma

Mamma när hon var ca 30

Bild från när jag var 4 år gammal

4 år

Bild från när jag var 18 år gammal

18 år

Uppträder i Finland

27 år

Bild på mig när jag var 27 år

27 år

Jag, 27 år med lockigt hår

27 år

Poserar för kameran, 27 år

27 år

 

Postad: 22 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Förälder | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)