Linda Lampenius

Sjukskriven

3 oktober, 2012 | Kommentera (3)

Igår (tisdag) blev jag sjukskriven.

Lågt blodtryck, lågt järnvärde, alldeles för mycket jobb, för lite sömn och en ständig känsla av att inte räcka till, har kört slut på mig.

Nu måste jag tänka på barnet…

Postad: 3 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hälsa | Etiketter: , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Sjukskriven

 1. Anders Sjöström skrev den

  Hej Linda. Tråkigt att höra att du är sjukskriven o jobbat för mycket. Tyvärr så är ju det lite av en ond spiral. Man blir sjuk för att man jobbar för mycket, så när man väl blir frisk så vill man gärna “komma ikapp”, å så börjar det om igen. Det är bara att komma igen så gott det går. Familj, släktingar o vänner går före dålig hälsa, sjukdom o annat elände. Å speciellt om man har småbarn o väntar fler. Hoppas verkligen du det ordnar upp sig o att du kommer igen o är på bättringsvägen så småningom. Tänker lite då o då på den gången jag sprang på dig på Hockey-VM i Helsingfors på finalen 2003. 3 ggr tror jag t.om det blev. Bägge pauserna och när jag blev tvungen att springa till Silja line i förväg för att hinna med kvällsbåten. Kunde inte springa förbi utan att säga hej då en sista gång då. Det var med nöd o näppe jag hann, tror jag var sist ombord t.om, men det var det värt. Sen hade vi ju ett lite kortare samtal efter en konsert uppe i Jakobstad året efter också. Men det är alltid lika trevligt o kul att tänka tillbaks på detta. Livet går vidare ändå, sett lite TV-inslag med o om dig ibland, läser lite då o då vad som händer dig, mest av nyfikenhet. Men nu är det iallafall dax att avsluta för denna gång. Hoppas iallafall få se dig på nån konsert eller liknande när jag tar mig tid till det. Du brukar ju va med på en hel del julkonserter i December osv,
  (julgalor m.m) så vem vet om man springer på varann igen isåfall. Tipsa gärna om nåt bra evenemang där du medverkar isåfall. Ha en fortsatt bra karriär o lev väl o länge.
  Vh. Kram. Anders Sjöström (Täby) (Nu även på FB)

 2. Katja skrev den

  Nässelté, finns at köpa i hälsokostaffärerna. Koka upp vatten och lägg lite löste i en kanna, blanda gärna i vanligt löste med god smak för nässelté smakar inte så mycket men det är en vitamin bomb, speciellt vid dåliga blodvärden. Kom ihåg att låta vattnet svalna något innan du häller över det, grönt te ska helst ha 80 gradigt vatten.
  Nässelté hjälpte mig när jag var gravid och knaprade järntabletter som små godis….
  Sen gör det inget om fru Turbo vilar lite extra.

 3. Mia skrev den

  Krya på dig, hoppas att du snart är pigg igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)