Linda Lampenius

Thaimassage och LPG för ansiktet

4 oktober, 2012 | Kommentera (0)

I och med att jag nu är sjukskriven och alla runtomkring mig säger att jag måste ta hand om mig och skämma bort mig, så tog jag igår massage på Samruai. Därefter blev det snabb lunch på MixnGo med min väninna Annika och en LPG behandling för ansiktet hos Sirkka-Liisa Dyrssén. Jag borde inte ha tagit två behandlingar under en och samma dag, eftersom jag hade tider att passa. Bara det kändes som jobb och väldigt stressigt. Men, behandlingarna var jätte sköna 🙂

 

Postad: 4 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård, Massage | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)